Neler Yeni

Forumda Orantısız Bütçe Arttırılması İstenmesi

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
Arkadaşlar forumda bazen denk geliyorum orantısız şekilde bütçe arttırılması isteniyor.Atıyorum Adam 150 tl klavye önerisi istiyor adama gidip 230 tl klavye öneriliyor.Şunu yapmayın.Adamın bütçesi o kadar olsa onu yazar zaten.Ha Adam 250 tl klavye önerisi istemiştir sizde 270 tl klavye önermişsinizdir amenna.Ama adamın bütçesine göre öneri verin lütfen.Ha adamın bütçesine göre önerirsiniz yanına "Hocam bütçe arttırabilirseniz bu çok daha iyidir" yazabilirsiniz tabi.Ama adama bütçesine göre önermeye dikkat edelim lütfen

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Haklısınız hocam.

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
''Foeumda'' ürün önerisi isterken 100-150 TL üste çıkamıyorsa, ürün almanın pek bir anlamı yok.

Sternog

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,982
İsim
Orçun Kaynar
Arkadaşlar forumda bazen denk geliyorum orantısız şekilde bütçe arttırılması isteniyor.Atıyorum Adam 150 TL klavye önerisi istiyor adama gidip 230 TL klavye öneriliyor.Şunu yapmayın.Adamın bütçesi o kadar olsa onu yazar zaten.Ha Adam 250 TL klavye önerisi istemiştir sizde 270 TL klavye önermişsinizdir amenna.Ama adamın bütçesine göre öneri verin lütfen.Ha adamın bütçesine göre önerirsiniz yanına "Hocam bütçe arttırabilirseniz bu çok daha iyidir" yazabilirsiniz tabi.Ama adama bütçesine göre önermeye dikkat edelim lütfen
olay benim konuda gelişti :D

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
''Foeumda'' ürün alırken 100-150 TL üste çıkamıyorsa, ürün almanın pek bir anlamı yok.
Ürün almanın anlamı yok derken hocam.Adamın bütçesi yoksa parası yoksa mecbur o fiyatlara alıcak.Herkesin maddi durumu bir değil ki
Mesaj otomatik birleştirildi:

''Foeumda'' ürün önerisi isterken 100-150 TL üste çıkamıyorsa, ürün almanın pek bir anlamı yok.
Mobildeyim o yüzden yanlış yazabilirim kusura bakmayın

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Üyelerin maddi durumu beni ilgilendirmiyor, öneri yapan kişi ''100-150 TL daha arttırıp çok daha iyisini alabilirsin.'' demek istiyor. Ki bu kötü bir şey değil.

Chaos

80+ Bronze
Bir noktada ''şunu alırsan daha iyi olur'' şeklindeki cümleler doğru olabiliyor. Kullanıcı kesin bir tutum ile aşamayacağını belirtirse saygı duyulabilir.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Üyelerin maddi durumu beni ilgilendirmiyor, öneri yapan kişi ''100-150 TL daha arttırıp çok daha iyisini alabilirsin.'' demek istiyor. Ki bu kötü bir şey değil.
İyide hocam adam bütçeyi belirtiyor.Adam 100 150 daha arttırabilse zaten bütçenin üstüne ekler onu.Ayrıca bir forumun her maddi aralığa hitap etmesi gerekiyor.Yoksa forumun ne amacı kalır ki

Bir noktada ''şunu alırsan daha iyi olur'' şeklindeki cümleler doğru olabiliyor. Kullanıcı kesin bir tutum ile aşamayacağını belirtirse saygı duyulabilir.
Konuda belirttim onu.Benim lafım direk 150 tl daha ekle şunu al diyenlere

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Katılıyorum, 50 lira artırıp G203 almak var iken gidip adamın dandik bir şey almasını önermem.

İyide hocam adam bütçeyi belirtiyor.Adam 100 150 daha arttırabilse zaten bütçenin üstüne ekler onu.Ayrıca bir forumun her maddi aralığa hitap etmesi gerekiyor.Yoksa forumun ne amacı kalır ki

Konuda belirttim onu.Benim lafım direk 150 TL daha ekle şunu al diyenlere
O kadar bütçeler değil de mesala adam bana 50 liralık öner diyor ; ben ona tabi ki bütçeni artır demeliyim.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
Katılıyorum, 50 lira artırıp G203 almak var iken gidip adamın dandik bir şey almasını önermem.

O kadar bütçeler değil de mesala adam bana 50 liralık öner diyor ; ben ona tabi ki bütçeni artır demeliyim.
Hocam benim de kastettiğim şu: adamın bütçesine göre tavsiyeyi verelim sonra ek olarak bütçe alınırsa alınabileceği önerelim.Bence laps diye direk adama 100 tl bütçe arttır demek yanlış

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam benim de kastettiğim şu: adamın bütçesine göre tavsiyeyi verelim sonra ek olarak bütçe alınırsa alınabileceği önerelim.Bence laps diye direk adama 100 TL bütçe arttır demek yanlış
Kalitesiz 5 ay sonra bozulacak şeyler almasını istemiyoruz.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
Top Bottom