Dedi babasını savunur gibi malum partiyi savunan kişiKendi fikrinden olmamayı bırak sadece 1 konuda bile fikirleri uyuşmazsa anında ''çomar'', ''yobaz'', ''cahil''... damgası yapıştıranlar.
Madem biliyorsun düzgünce açıkla. Kullandığı dile bak!
Örnek Şekil A1
Muhtemelen Ekşi Sözlük'e yaşı yetmediği için burada.
Biz partiyi değil görüşü savunuyoruz. Yoksa ''malum'' parti de elbette yıkılacak.Dedi babasını savunur gibi malum partiyi savunan kişi
Gerçekten mükemmel bir görüşü savunuyorsun.Biz partiyi değil görüşü savunuyoruz. Yoksa ''malum'' parti de elbette yıkılacak.
Sen benim neyi savunup neyi savunmadığı nerden biliyorsun?Gerçekten mükemmel bir görüşü savunuyorsun.
Adaletsiz.
Dini sömürüp insanları kandıran.
Sen bunları yapan birini savunursan her şeyi de derler sana.
Canı gönülden inandık buna.Sen benim neyi savunup neyi savunmadığı nerden biliyorsun?
Nerden geldin bu kanaate!
Adalet, Türkiye Cumhuriyeti kuruldu kurulalı yok.
Peki ya Mustafa Kemal'i kullanıp insanları sömüren kandıranlara ne demeli!
Ben mantıklı olan neyse onu savunurum.
Senin zannettiğin gibi ne önünü göremeyen ezik sağcıyım, ne de körkütük sarhoş solcu!
Ne fark eder? Sonuçta %48'lik kesimin temsilcileri yapmıyor mu bunu!Canı gönülden inandık buna.
Ayrıca ülkeyi yöneten mustafa kemali sömürenler değil haberin olsun.
''Canı gönülden''
Seni ciddiye almıyormuş gibi yapıp random atmayacağım.Ne fark eder? Sonuçta %48'lik kesimini temsilcileri yapmıyor mu bunu!
Hahahah!
Sen tüm Türkiye'deki her türlü kamu ve devlet alanında çalışan herkesin hükümet destekçisi olduğunu falan mı sanıyorsun?
Ülkeyi yönetenlermişmişmişmiş!
Bik bik bik bik!
Hahahahhahahahah
''Canı gönülden''
her malum partili mi böyle yapar. adamla tartışıyoruz hükümetin,ekonominin,enflasyonun durumunu söylüyorum. bana diyor ki chp gelse düzelecek sanki. ulan ben chp gelse dememişim ki. boşver tartışmaya bile değmez.Seni ciddiye almıyormuş gibi yapıp random atmayacağım.
Sadece kafana şunu kazı.
Bir tarafta en kutsal değerimiz olan dinimiz var.
Bir tarafta tarihte büyük işler başarmış bir kahraman var sadece.
Sen bu ikisini karşılaştırıyorsan hiç o işe girme derim.
Ayrıca bir yanlışı başka bir yanlışla kapatamazsın.
Ben sana bir yanlışı gösterdiğim de bana neden başka partinin yanlışını gösteriyorsun?
Senin bana evet haklısın veya hayır haksızsın dini sömürmüyor demen gerekir.
Ben diğer partilerle ilgili en ufak bir şey dememişim.
Onların da canı cehenneme.
Hayır bir de çok masum muş gibi kendini savunuyor.her malum partili mi böyle yapar. adamla tartışıyoruz hükümetin,ekonominin,enflasyonun durumunu söylüyorum. bana diyor ki chp gelse düzelecek sanki. ulan ben chp gelse dememişim ki. boşver tartışmaya bile değmez.
Eskiden ne sohbetler dönüyordu. Konu dışı diye ayrı bir bölüm yoktu, direkt ana sayfaya düşüyordu. Eğlenmeyi özledim.forum değil aslında konular konu dışı nerdeyse hiç olmuyor sadece teknoloji hakkında konuşuluyor farklı şeyler hakkındada konuşulması gerek bu kadar
Bak işte gelmiş bana daha akıl fikir dağıtıyor. İlk önce okuduğu anlamayı öğren!Seni ciddiye almıyormuş gibi yapıp random atmayacağım.
Sadece kafana şunu kazı.
Bir tarafta en kutsal değerimiz olan dinimiz var.
Bir tarafta tarihte büyük işler başarmış bir kahraman var sadece.
Sen bu ikisini karşılaştırıyorsan hiç o işe girme derim.
Ayrıca bir yanlışı başka bir yanlışla kapatamazsın.
Ben sana bir yanlışı gösterdiğim de bana neden başka partinin yanlışını gösteriyorsun?
Senin bana evet haklısın veya hayır haksızsın dini sömürmüyor demen gerekir.
Ben diğer partilerle ilgili en ufak bir şey dememişim.
Onların da canı cehenneme.
Bu ne demek! Ne anlamda kullanılmış! Dini sömürüp kandıranlarla, M. Kemal'i kullananları al birine vur ötekine demek. Yanlışı yanlışla kapatma durumu filan yok!Ne fark eder?
Bak işte gelmiş bana daha akıl fikir dağıtıyor. İlk önce okuduğu anlamayı öğren!
Bu ne demek! Ne anlamda kullanılmış! Dini sömürüp kandıranlarla, M. Kemal'i kullananları al birine vur ötekine demek. Yanlışı yanlışla kapatma durumu filan yok!
Hayır biz fikrimizi konuşuyoruz, kendi fikrimizi bizden daha biliyorsun! Nasıl oluyor bu?
Mesaj otomatik birleştirildi:
''Canı Gönülden''
Allah akıl fikir versin diyelim