The Last Dragonborn
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
Buraya atma2021 den kalma
Buraya atma2021 den kalma
Koskoca forum ortamı, illaki üç beş kişiyle fikrin uyuşmaz, tartışırsın. Beni sevmeyen olabilir, benimde sevmediğim olabilir. Normal. Çünkü aynı değiliz ve dediğim gibi bir insanla illaki fikirlerinin uyuşmadığı nokta olabilir.@Harley Quinn❖ adlı reisi önceden açtıgım konunun birinde gereksiz atar yaptığı için sevmezdim ama sonra bir konu da gereksiz muhabbetlere gerek yok tarzı bir yorumunu gördüm yani yorum tam öyle değildi de yorumunda gereksiz yere kavga etmeye gerek yok tarzı bişiler anlatmaya çalışıyordu neyse ondan sonra ona bi içim ısınmadı değil ama sanırsam başkaları da ondan pek hoşlanmıyor ama olsun be harley hocam ben kalbimi açtım sana (=
görüselim abiOnlar gerçek hayatta dediklerim. Forumda o şartları sağlamanız imkansız, çünkü görmüyorum sizi.
hocam valla bende sizi seviyordum ama çok önceden açtıgım konu da yorum olarak böyle konu mu olur boş boş şeyler yazmayın tarzı bir şey yazdıgınız için sizden hoşlanmamaya başlamıştımKoskoca forum ortamı, illaki üç beş kişiyle fikrin uyuşmaz, tartışırsın. Beni sevmeyen olabilir, benimde sevmediğim olabilir. Normal. Çünkü aynı değiliz ve dediğim gibi bir insanla illaki fikirlerinin uyuşmadığı nokta olabilir.
Beni sevmeyen bir kişi varsa, seven on kişi vardır merak etme. Sevilmeyen biri olsam konularda en yüksek beğenileri ben almazdım, forumda en çok beğeniyi alan ben olmazdım emin ol.
Yazmışımdır bilmiyorumhocam valla bende sizi seviyordum ama çok önceden açtıgım konu da yorum olarak böyle konu mu olur boş boş şeyler yazmayın tarzı bir şey yazdıgınız için sizden hoşlanmamaya başlamıştım
Sevilenlerde olmadık ama buna da şükür en azından sevilmeyenlerde değilim.En sevmediğiniz tavırları hoşunuza gitmediği üyeler kimler
Yok gibi varsada adini.bulmam gerekEn sevmediğiniz tavırları hoşunuza gitmediği üyeler kimler