Apu Mühendisi
80+ Platinum
Dahası
Al işte. Kutuplaştırma başladı bile. Vazgeçtim açılmasıngerek yok chplilere açsınlar yeter xd
Al işte. Kutuplaştırma başladı bile. Vazgeçtim açılmasıngerek yok chplilere açsınlar yeter xd
Burası bir forum. Burada tartışma olur. Bakın kavga demiyorum, tartışma diyorum. Bazı insanlar tartışmayı bilmiyor!Kavga üstüne kavga çıkar. O yüzden bence açılması gereksiz.
Konu dışı açılır fakat siyasete girmeyin kavga, tartışma çok olur.Hakaret gibi unsurları içermeyecek şekilde herkesin kişisel görüşünü yansıtıp bir şeyleri insanlara aktarabilmesi gerektiğini düşünüyorum. Çünkü forumdakilerin yaşlarının büyük ölçüde -18 olması sebebiyle önümüzdeki seçimde çoğu oy verecek ve ülkenin geleceği belki de siyasetten hiç haberdar olmayan bu arkadaşlarımızda saklı. Siyasetle bilgisayar vb. işinin alakası yok diyecek arkadaşlar için , bu fiyatların en büyük sebebi siyasi durumlar ne yazık ki. Büyük ihtimal kabul edilmez fakat yine de ben bir öneri olarak sunmak istiyorum.
İşte bu yüzden açılmasın diyorum. Çünkü boş boş hebele hübele laflar olacak ve sonu tartışma, kavga gürültü ile bitecek.gerek yok chplilere açsınlar yeter xd
Tarihe girer oHocam her siyasi konu gündeme açılamaz ki. Adam atıyorum 1982 darbesini tartışacak ama 40 yıllık konu. Bunu gündeme açamaz ki
Siyaset dediğin başka nedir hocam insanlar dünya görüşlerine ayrışıp saf tutarlar siyasette güzel bişey mi sizceAl işte. Kutuplaştırma başladı bile. Vazgeçtim açılmasın
Eğer mesaj sınırı olursa pek yaşanmaz kavgaİşte bu yüzden açılmasın diyorum. Çünkü boş boş hebele hübele laflar olacak ve sonu tartışma, kavga gürültü ile bitecek.
Peki 2010 veya 2015 te yaşanan bir konu da mı tarihe giriyor ?Tarihe girer o
kaWgaHakaret gibi unsurları içermeyecek şekilde herkesin kişisel görüşünü yansıtıp bir şeyleri insanlara aktarabilmesi gerektiğini düşünüyorum. Çünkü forumdakilerin yaşlarının büyük ölçüde -18 olması sebebiyle önümüzdeki seçimde çoğu oy verecek ve ülkenin geleceği belki de siyasetten hiç haberdar olmayan bu arkadaşlarımızda saklı. Siyasetle bilgisayar vb. işinin alakası yok diyecek arkadaşlar için , bu fiyatların en büyük sebebi siyasi durumlar ne yazık ki. Büyük ihtimal kabul edilmez fakat yine de ben bir öneri olarak sunmak istiyorum.