Lothaethiel
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Başlıkta da dediğim gibi 2-3 gün önce buradan bir fc24 kıs yaması indirmistim setup olarak indirdigini fark etmeden actım ve chrome tabanlı bir java virüsü yüklemis pcime olayı yasadıgım gece direkt konusunu acmıstım zaten bugün kurtuldum virüsten google tools dosyasına yüklemis virüsü dün calısan uygulamayı silmistim bugün pcyi acar acmaz cmdden ve windowstan uyarı geldi bu dosyayı windows bulamadıgı icin acamıyor diye görev yöneticisinde baslangıc uygulamaları kısmında da görünmüyordu en son cmdden kurulu oldugu dosyayı bulup komple sildikten sonra res attım ve aynı uyarı gelmedi malwarebytes indirip pcyi tarattım o da birsey bulamadı actıgım gün chrome cökmüstü zaten sanırım virüs kurulurken chromeu cökertti mining icin oldugunu düsünüyorum zaten yönlendirmeli bir linkti lütfen dikkatli olalım
forum.donanimarsivi.com
Pcime virüs bulasmıs olabilir mi?
İyi geceler az önce bu forumdan yama indirdim megadan ancak setup olarak indirmis fark etmedim ve actım actıktan sonra open jdlk calıstı onu kapatınca setupu silebildim normalde acık oldugu icin silmiyordu her neyse ama open jdlk acık iken yani setupu kurarken anlık cmd acıldı kapandı ve chrome...