Forumda virüslü bir konu var yöneticiler el atsın lütfen

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
hocam afedersin ama ***** mısın türkcende mi sorun var virüsü sildikten sonra tarama yaptım yazmısım oraya onu da gectim adamı niye karalayayım ne kazancım olacak kac ay önce atmıs postu acık ve net reklam postu zaten neyse sizi ve forumunuzu düsünende kabahat indir güvenli link :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ayrıca her taramada virüsü şak diye bulmuyor bilmiyorsan karısma insanlar burayı güvenli görüp yama vs buradan ve diger forumlardan arastırıyor haliyle bir olay yasamasınlar diye bu konu acıldı adamı karalasam ne kazancım olacak
ilk konunda tarama yaptiginda bile virus gozukmuyor kanitli sekilde paylasmissin virus olmadigini ve virusu nasil sildin gercekten merak ettim setup dosyasini mi sildin yoksa kendinden fazla emin konusuyorsun kanit sunar misin ayrica reklam postu olsa sence aylarca forumda aktif tutulabilir mi forumda bu tur yamalarin linkleri paylasilmakta zaten yetkili arkadaslarda herhangi birsey yapmadiysa bize soz hakki dusmez adami karalasan eline belki birsey gecmez fakat direkt viruslu paylasim diye konu basligi acip adami resmen linc etmemizi istemissin.

hocam afedersin ama ***** mısın türkcende mi sorun var virüsü sildikten sonra tarama yaptım yazmısım oraya onu da gectim adamı niye karalayayım ne kazancım olacak kac ay önce atmıs postu acık ve net reklam postu zaten neyse sizi ve forumunuzu düsünende kabahat indir güvenli link :D

ayrıca her taramada virüsü şak diye bulmuyor bilmiyorsan karısma insanlar burayı güvenli görüp yama vs buradan ve diger forumlardan arastırıyor haliyle bir olay yasamasınlar diye bu konu acıldı adamı karalasam ne kazancım olacak

aylinkin ne sik oldugunu dahi bilmiyosun tahminimce neyse devam sen :D
aylink link kisaltma platformu ve kac kisi sonraki sayfaya gectiyse paylasan kisiye belirli bir ucret odeniyor fakat kurallarda bunun hakkinda birsey yazmiyor ( link basina para vs. ) referal ile karistiriyorsan bu senin ahmakligin.

kufur etmeden cumle kuramaman uzucu bu arada.

2 linkteki dosyaları bizzat kontrol ettim, virüs yok.
Ayrıca kullanıcılara uygunsuz dille cevaplar verdiğiniz için konu kilitlenmiştir.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,974
Üyeler
183,364
Son üye
salihxyz12
Geri