kullanBayağı havalıymış ha.
Ücretli VPN kullanıyorsaBak geldi hatta bir tane yetersiz IQ daha, dediğim gibi sövecek olan her türlü söver. Ama o bedava aldıkları VPN şirketleri en ufak talepte bütün bilgilerini dökeceğini bilemiyorlar.
Abi hiç mi önüne geçilemez bunların?Bak geldi hatta bir tane yetersiz IQ daha, dediğim gibi sövecek olan her türlü söver. Ama o bedava aldıkları VPN şirketleri en ufak talepte bütün bilgilerini dökeceğini bilemiyorlar.
Denk gelmişken sorayım. Sosyaldeki gibi yeni hesap açıldığında onaylama sistemi var mı?Bak geldi hatta bir tane yetersiz IQ daha, dediğim gibi sövecek olan her türlü söver. Ama o bedava aldıkları VPN şirketleri en ufak talepte bütün bilgilerini dökeceğini bilemiyorlar.
Daha güzel, mail falan bütün bilgileri gelmiş olur.Ücretli VPN kullanıyorsa
Konuyla pek alakası yok ama 2 hafta siteye giriş yapılmaz ise IP silinir diye biliyorum. Eğer böyleyse çok riskli değil mi?Daha güzel, mail falan bütün bilgileri gelmiş olur.
VPN firmaları güvenlik falan diye konuşuyor fakat bir çoğu girilen siteleri falan kaydediyorlar.Konuyla pek alakası yok ama 2 hafta siteye giriş yapılmaz ise IP silinir diye biliyorum. Eğer böyleyse çok riskli değil mi?
Sövdü zaten, sildim mesajı hemenBu konunun altında söver yine söver
Birkaç dakika önceydiBu aralar o tarz kişileri forumda görmemeye başladım.
Ama bu tekrardan olmayacağı anlamına gelmiyor.
Yeni modlar açıklandıktan sonra böyle bir şeye gerek olmaz bence.