Neler Yeni

Forumdaki Adaletsizlik ve Çifte Standart

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Kızagan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
21. kuralın ihlali
Öncelikle bir uyarı puanı almama neden olan konuyu paylaşayım:

5.jpg

Konuyla alakasız bir mesaj gönderdiğim için bir uyarı puanı aldım. Pekala devam edelim:

1.PNG1.1.PNG1.2.PNG

Devam:

2.PNG2.1.PNG

Devam:

3.PNG3.1.PNG

Devam edelim:

4.PNG4.1.PNG,

Yukarıda verdiğim dört örnek ve bunlar gibi onlarca örnek mevcut.
d.jpg
Hiçbirinde benim ve diğer arkadaşın ( @UchihaMadara ) aldığı gibi bir uyarı mevcut mu? Değil.

Şaşmış adalet sistemi ve uygulanan çifte standart nedeni ile sizi kınıyor, hesabımının silinmesini talep ediyorum.

José Mourinho

80+ Silver

Alıntıyı görüntüle

Konuyla alakasız bir mesaj gönderdiğim için bir uyarı puanı aldım. Pekala devam edelim:

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Devam:

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Devam:

Devam edelim:

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle,

Alıntıyı görüntüle
Hiçbirinde benim ve diğer arkadaşın ( @UchihaMadara ) aldığı gibi bir uyarı mevcut mu? Değil.

Şaşmış adalet sistemi ve uygulanan çifte standart nedeni ile sizi kınıyor, hesabımının silinmesini talep ediyorum.
Girme :peepo1: girme olur biter hesabın silinmesin belki kullanırsın sonra. Böyle konular arık çok eskidi 2020 de vardı böyle konular

LaketrooS

80+ Silver

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Devam:

Devam:

Devam edelim:

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle,

Alıntıyı görüntüle

Hesabın silinmesini niye talep ediyon?
Bu arada galiba rep edilmedi diye uyarı yememisler ama Mehmet abi ban yemez.

José Mourinho

80+ Silver
Ban yemediğine şaşırır mıyız peki?
Kardeşim bak geçen sene eylül ayından beri burdayım. En son nisan ayında uyarımı aldım sonra bida almadım gereğinde mizah bilmediğin konulara mesaj yazmassan-küfür etmessen gereksiz mesaj yazmassan 3 ay değil 1 sene uyarı almassın

Kızagan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Girme :peepo1: girme olur biter hesabın silinmesin belki kullanırsın sonra. Böyle konular arık çok eskidi 2020 de vardı böyle konular
Böyle bir foruma girmem kardeşim. Adalet şaşarsa her şey şaşar. Ayrıca 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa dayanarak verilerimin silinmesini, anonim hale getirilmesini ve yok edilmesini istiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kardeşim bak geçen sene eylül ayından beri burdayım. En son nisan ayında uyarımı aldım sonra bida almadım gereğinde mizah bilmediğin konulara mesaj yazmassan-küfür etmessen gereksiz mesaj yazmassan 3 ay değil 1 sene uyarı almassın
Ben aldığım uyarının haksız olduğunu söylemiyorum. Aldığım uyarı tamamen haklı. Ben çifte standartlardan ve adaletsizlikten bahsediyorum.

Hesabın silinmesini niye talep ediyon?
Bu arada galiba rep edilmedi diye uyarı yememisler ama Mehmet abi ban yemez.
Kişisel verilerimin güvenliği için tamamen silinerek yok edilmesini istiyorum. Bu yüzden talep ediyorum

LaketrooS

80+ Silver
Böyle bir foruma girmem kardeşim. Adalet şaşarsa her şey şaşar. Ayrıca 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa dayanarak verilerimin silinmesini, anonim hale getirilmesini ve yok edilmesini istiyorum.

Ben aldığım uyarının haksız olduğunu söylemiyorum. Aldığım uyarı tamamen haklı. Ben çifte standartlardan ve adaletsizlikten bahsediyorum.

Kişisel verilerimin güvenliği için tamamen silinerek yok edilmesini istiyorum. Bu yüzden talep ediyorum
Yani yarı yarıya haklısın aslında

José Mourinho

80+ Silver

Burda suçlama yapmıyorum fakat harley kesinlikle perma yiyeceği şeyden abdullah abinin onu sevmesi sonucu torpille atlattı . Daha forum yeni sayılır 2 senelik forum sonuçta technopat artık kurulu düzen oluşmuş burda da oluşmuş fakat technopat taki gibi değil.

Kısaca az daha olsa haksızlık var.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Onlar yazıyor diye sen niye yazıyorsun? 🤠

Kızagan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
Burda suçlama yapmıyorum fakat harley kesinlikle perma yiyeceği şeyden abdullah abinin onu sevmesi sonucu torpille atlattı . Daha forum yeni sayılır 2 senelik forum sonuçta technopat artık kurulu düzen oluşmuş burda da oluşmuş fakat technopat taki gibi değil.

Kısaca az daha olsa haksızlık var.
Bilmediğimiz neler var desene usta.

Onlar yazıyor diye sen niye yazıyorsun? 🤠
Onlar yazıyor diye yazmadım, içimden geldiği için yazdım. Daha sonra herkes için uygulanıp uygulanmadığını araştırdım. Neyi tartışıyoruz?

@Abdullah Hacıgül @Mehmet Yılmaz yardımcı olur musunuz?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,938
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Her şeyden gereksiz gerginlik çıkartmayın, forumda 5 milyon küsür mesaj var her mesajı kontrol edemiyoruz. O mesajlar raporlanmadıysa onları tek tek görmemize imkan yok, yaptığın kural dışı şeyi onlar da yapıyor şeklinde saçma sapan bahanelerle örtemezsin.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,526
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Mehmet yılmazı başa getiren milletimizden allah razı olsun. Konu sahibi gibi solcu hainlere allah zeval versin

Bu tür boş konular için moderasyonu etiketlemeniz ayrı komik.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,425
Üyeler
161,852
Son üye
lakaskiva
Top Bottom