Neler Yeni

Forumdaki psikolog arkadaşlar yardım edebilir mi? çözümü nedir?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
ilaç kullanmaya karşıyım hocam zira devletteki btün pskiyatırlar ilaç yazıp koyuyor tekmeyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

bide senin ilacin diyip sizi etiketlemişler ne işle uğraşıyorsunuz tam olarak
Özeldekiler de öyle merak etme. Psikiyatristler ilaç yazar zaten gerek görürse.
Psikiyatristler ruh sağlığında tanı ve tedavi noktasında tek yetkin çalışanlardır.

vasco

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mehmet kankan
Hocam size tavsiyem margot robbie hocamın dediği gibi pc'yi kaldırıp konfor alanınızı bozmanız gerekiyor. 1 hafta boyunca erken yat ve erken kalk. Spor yapmayı çalış,gitar çalmayı dene vb.
Yani demek istediğim şey 1 hafta bile olsa farklı bir hayat yaşa. Eğer sevmezsen eski haline dönersin,denemekten zarar gelmez.
yaptım hocam yapmasam yazmaz zaten her yaptığımda ve her bozup geri döndüğümde daha derin bir çukurda oluyorum artık motivasyon kazanıp bir şeyler yapmaya korkar oldum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Özeldekiler de öyle merak etme. Psikiyatristler ilaç yazar zaten gerek görürse.
Psikiyatristler ruh sağlığında tanı ve tedavi noktasında tek yetkin çalışanlardır.
bir gidip konuşayım hocam fakat ilaç yazarsa dahi kulanmayı düşünmüyorum ağrı kesici dahi içmeyen adamım ve çok fazla insanlar psikiyatrların gereksiz yere ilaç yazdığını duydum

Son düzenleme:

Edward Norton

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Halis Özer
Merhaba benim sorunum aslında hiçbir şey yapamamak. Sonu olmayan bir döngüde gibiyim ve yıllardır çıkamıyorum hatta hayatım boyunca birkaç prime dönemim dışında hep böyleydim. Öncelikle sorunum diğer insanlar gibi yok tipsizim yok kız arkadaşım yok falan değil bu konuları çoktan aştım hatta insanların sevgililerimin yakışıklısın her şeyin var ama neden böylesin dediğini çok kez duydum. Neyse kendimi tanıttım, asıl sorunuma giriyorum ben her konuda isteksizim ve saçma sapan konforları isteksizce tercih edip bir dünya güzelliği elimin tersiyle itiyorum ve bir bakmışım o konforun içinde kaybolmuşum ne kaç yıl geçtiğini ne kaç ay geçtiğini anlamıyorum zaman tren gibi geçip akıyor. Mesela bugün başlasam sadece birkaç ay sonra kendime araba alır, para kazanır insanlar içinde, ailemin gözünde saygınlık kazanır ve belki kafamın içinde durmayan düşünceleri durdurup geçmeyen yorgunluğumdan da kurtulurum bu donanımlara ve deneyimlere sahibim ama ben son 2 yılın 1 buçuğunda olduğu gibi şu an ailemin evinde odamda uzanıyor bilgisayarda tüm gün video izleyip, oyun oynuyor, prgrf, sigara, yiyecek ile beynimi uyuşturuyor hatta insanlarla sosyal ilişkide sohbet edip gülüp espiri yapacak yeteneklerim bile yok oluyor 'ot' oluyorum kısacası ve asla bu döngüden çıkamıyorum her çıktığımda güzel sonuçlar almış olsamda her dönüşüm daha dip bir çukurda oluyor hatta son konforumdan çıkıp dönüşümde güzel bir mahkeme ve büyük ihtimalle bozuk bir sicil kazandım (lütfen detayını sormayın konu dağılmasın) velhasıl kelam ailem hiç bu konuyla ilgilenmemiş olsada çocukluk arkadaşlarım dahil bu durumdan beni kurtarmaya çok çabaladı ama ben hep aynı sizce ne yapmalıyım benimle aynı sorundan müzdarip olanlar nasıl kurtuldu ve şu an ne yapıyorsunuz cevapları bekliyorum
forumdan alabileceğin max verim bu bi profesyonele başvurman gerek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,049
Üyeler
163,934
Son üye
PALAMUT CELAL
Top Bottom