Gerek yok çekmene çekemezsin zaten.arkadaşlar bi arkadaşla tartıştık ve ben bu arkadaşı şikayet ettim ama sonra helalleştik bende bu yüzden şikayetimi geri çekmek istiyorum nasıl çekebilirim ?
Çekemezsin.arkadaşlar bi arkadaşla tartıştık ve ben bu arkadaşı şikayet ettim ama sonra helalleştik bende bu yüzden şikayetimi geri çekmek istiyorum nasıl çekebilirim ?
kral zaten seninle tartıştımDurduk yere şikayet etme, tartışmak saygı çerçevesi içinde doğal bir şeydir.
kusura bakmaDurduk yere şikayet etme, tartışmak saygı çerçevesi içinde doğal bir şeydir.
yanlış anlama istersen bende sana karşı şikayetlik bi hareket yapayım sende beni şakayet et ödeşelimDurduk yere şikayet etme, tartışmak saygı çerçevesi içinde doğal bir şeydir.
Yok, kanka boşver abartma bu kadar tartıştık bitti.kral zaten seninle tartıştım
Mesaj otomatik birleştirildi:
kusura bakma
Mesaj otomatik birleştirildi:
yanlış anlama istersen bende sana karşı şikayetlik bi hareket yapayım sende beni şakayet et ödeşelim
sağol kral yinede sen bidaha hakkını helal et içimde kalırYok, kanka boşver abartma bu kadar tartıştık bitti.
Helal olsun kral, sende bende insanız ikimizde hata yapa biliriz.sağol kral yinede sen bidaha hakkını helal et içimde kalır