OğuzKağan08
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
7 günlüğüne forumdan banlandım. Açıkçası çok sıkılıyordum. Yotubedan vşdeo izlemek canım istemiyor, oyun oynamak canımm istemiyor e foruma giriyim diyorum banlıyım. Bu süreçte telefonum da bozuktu. 5 gün serviste kalmıştı. Bu sırada instagramı da kullanamadım. Ama bu süreçte mutlu oldum . Nedeni forumda ve sosyal medyada bazı olumsuz konuları iyice abartani sürekli buraya gelip konu açan, instagramda pos paylaşanlar. Dolar her 0.1 arttığında ''dolar şu kadar oldu düşünceleriniz neler?'' diye konu açanlara, yurt dışında bilmem kaç dolara satılan bir ürünün türkiye gelince ne kadar pahallı olduğunu ne kadar fazla vergi alındığını açıklayan destan yazanlara sesleniyorum. Kardeş biliyoruz. Cahil değiliz. Doların hala 3 lira olduğunu sanıyor değiliz. Zaten bu olaylardandan dolayı üzgünüz, iyice gözümüze sokmanıza gerek yok. Onun dışında ''Maks. 3000 lira bütçem var monitörlü sistem toplamalıyım babam daha üstüne izin vermiyor hüü'' diye ağlayanlar, başlarını sokacak evleri olduklarına şükretsinler. Sürekli olarak birşeylerden şikayet edenler de aynı şekilde. Forumu dert dinleme yerine çevirdiniz. Üzüntümüz yetmediği gibi, sizin garip abartılarınızla daha da üzülmek, sinirlenmek istemiyorum. Şimdi bu konunun altına kesin diyener olacaktır ''AKP'li ****** ekonomi iyi mi de biz kötü diyoruz ****'' diyenler olacaktır. Kardeşim ben ekonominin kötü olduğunu inkar etmiyorum. Sizin bu konuları dünyanın sonu gelmiş gibi abartmanıza kızıyorum
.
.