Apu Mühendisi
80+ Platinum
Dahası
Demirbaştan Kastım , Müdavimleri Hocam ,Rambo demirbaş ise bende Hulkum
Hangi Konu ?Malum konuya haha attıkları için diye biliyorum.
Vesemir dayı eleştiri konusu açmıştı orda Abdullah abi açıklama yapmış bunlarda yaptığı açıklamaya hahaha atınca banı yedilerDemirbaştan Kastım , Müdavimleri Hocam ,
Bağımlı Olanları.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hangi Konu ?
Nasıl Bir Konuydu , İçeriği Neydi ?Vesemir dayı eleştiri konusu açmıştı orda Abdullah abi açıklama yapmış bunlarda yaptığı açıklamaya hahaha atınca banı yediler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Konu silinmiş galiba
+fpu cache de var.Bu arada bu insanlar sonsuza kadar mı ban yedi?
Normal eleştiri konusuydu vesemir dayı rahatsız olduğu durumları saygı çerçevesinde çok güzel bir şekilde dile getirilmişti fakat banı yediNasıl Bir Konuydu , İçeriği Neydi ?
@Abdullah Hacıgül
hiçbirisinin profiline giremiyorum büyük ihtimalle perma ban yediler+fpu cache de var.Bu arada bu insanlar sonsuza kadar mı ban yedi?
Yöneticinin mesajına gülücük attıkları için.
Konuyu Şuan Çok Merak Ettim Açıkçası , Keşke Silinmeseymiş , Benim Bile Aklımda Şüphe Kaldı Şuan.Yöneticinin mesajına gülücük attıkları için.
Tabi bu basit anlatım, baya bir olay döndü.
Çok bir olay dönmedi moderatörlük yaparken yaşadığı sorunların çözülmesini önerilerin dikkate alınmasını haksız banları 24 uyarı geçip perma yemeyenleri falan yani klasik forum sorunlarını dile getirdi ve moderatörlük yaparken yaşadığı sıkıntıları anlattıKonuyu Şuan Çok Merak Ettim Açıkçası , Keşke Silinmeseymiş , Benim Bile Aklımda Şüphe Kaldı Şuan.