Neler Yeni

Forumun son zamanlardaki hali hakkında düşünceleriniz nelerdir ?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,513
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Öncelikle totom yanmasın diye hemen şunu belirteyim. Konu moderasyona karşı çıkmak, şikayette bulunmak veyahut tavsiye vermekle alakalı değildir.
Düşünce alışverişi amaçlı bir konudur. Yani kurallara aykırı hiçbir durum yok.

Konu basit, forumda son zamanlarda artan absürt konular olsun. Artan troll kullanıcılar olsun. Bunların hakkında düşünceleriniz nelerdir ?
Tavsiye verin demiyorum konunu amacı bu değil çünkü. Aynı şekilde şikayetçi de olmayın. Konu kilitlensin istemiyorum.

Mesela ben forumun kalitesini ciddi seviyede düşürdüklerini düşünüyorum. En azından troll hesapların önüne bir şekilde geçiliyor. Ama konular...

AMA TAVSİYENİZ VARSA LÜTFEN DÜŞÜNMEDEN AŞAĞIDAKİ MAİLE İLETİ ATIN.

[email protected]

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,918
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
Öncelikle totom yanmasın diye hemen şunu belirteyim. Konu moderasyona karşı çıkmak, şikayette bulunmak veyahut tavsiye vermekle alakalı değildir.

Konu basit, forumda son zamanlarda artan absürt konular olsun. Artan troll kullanıcılar olsun. Bunların hakkında düşünceleriniz nelerdir ?
Tavsiye verin demiyorum konunu amacı bu değil çünkü. Aynı şekilde şikayetçi de olmayın. Konu kilitlensin istemiyorum.

Mesela ben forumun kalitesini ciddi seviyede düşürdüklerini düşünüyorum. En azından troll hesapların önüne bir şekilde geçiliyor. Ama konular...

[email protected]
Niyese eski ortam yok.

123kral14

80+ Silver
O günler geride kaldı berto baba
Aynısı yazacaktım
Bir yerde fazla durunca ister istemez yanlış şeyler yapıyorsun öyle olunca eskiler ban yiyor yenileri geliyor onlara alışıncaya kadar bizler ban yiyeceğiz onlar diğer gruba alışmaya çalışıp böyle konulara açacak

Robin Buckley

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,516
İsim
Çağrı
Instagram
balcikcagri
Steam
1152560674
Discord
Çağrı#6760

[email protected]
Daha fazla saçma konu görürsem ölmek istiyorum 😑

Top Bottom