Neler Yeni

Forumun son zamanlardaki hali hakkında düşünceleriniz nelerdir ?

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Niyese eski ortam yok.
Çok şükür yok! resmen lunaparka çevirmişlerdi tüm konularda trollük zıvanadan üyeler en son yorumlara "napim" yazıyordu. Biz gidersek forum biter diye de tehtid etmeleri yok mu aktif 40'a yakın kişiyi bir gecede sınırsız tatile çıkarmıştım.

Son düzenleme:

mfimmel

80+ Silver
Öncelikle totom yanmasın diye hemen şunu belirteyim. Konu moderasyona karşı çıkmak, şikayette bulunmak veyahut tavsiye vermekle alakalı değildir.
Düşünce alışverişi amaçlı bir konudur. Yani kurallara aykırı hiçbir durum yok.

Konu basit, forumda son zamanlarda artan absürt konular olsun. Artan troll kullanıcılar olsun. Bunların hakkında düşünceleriniz nelerdir ?
Tavsiye verin demiyorum konunu amacı bu değil çünkü. Aynı şekilde şikayetçi de olmayın. Konu kilitlensin istemiyorum.

Mesela ben forumun kalitesini ciddi seviyede düşürdüklerini düşünüyorum. En azından troll hesapların önüne bir şekilde geçiliyor. Ama konular...

AMA TAVSİYENİZ VARSA LÜTFEN DÜŞÜNMEDEN AŞAĞIDAKİ MAİLE İLETİ ATIN.

[email protected]
Gittikçe kötüleşen sanal ortamın foruma olan etkisi diyebiliriz.

Araba

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,031
İsim
araba
eskiden her şey daha güzeldi,

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Öncelikle totom yanmasın diye hemen şunu belirteyim. Konu moderasyona karşı çıkmak, şikayette bulunmak veyahut tavsiye vermekle alakalı değildir.

Konu basit, forumda son zamanlarda artan absürt konular olsun. Artan troll kullanıcılar olsun. Bunların hakkında düşünceleriniz nelerdir ?
Tavsiye verin demiyorum konunu amacı bu değil çünkü. Aynı şekilde şikayetçi de olmayın. Konu kilitlensin istemiyorum.

Mesela ben forumun kalitesini ciddi seviyede düşürdüklerini düşünüyorum. En azından troll hesapların önüne bir şekilde geçiliyor. Ama konular...

[email protected]
Öncelikle eski tat yok diyenler eski tat olamaz zaten eski tat eskide olduğundan iyidi.
Gelecek olursam ana konuya.
Açıkçası bir dönem troller baya vardı diye hatırlıyorum şuan o kadar yok
İyi yani

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
Ben eskiyi bilmem de suan iyi bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,919
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
Çok şükür yok! resmen lunaparka çevirmişlerdi tüm konularda trollük zıvanadan üyeler en son yorumlara "napim" yazıyordu. Biz gidersek forum biter diye de tehtid etmeleri yokmuş aktif 40'a yakın kişiyi bir gecede sınırsız tatile çıkarmıştım.
Orası öyle de bazi uyeler sanki boşuna banlandi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,822
İsim
Doruk
Yaz ortası normal aktiflik düşmesi geçen sene de böyleydi okullar açılınca toparlar aktiflik
Ama trol konular ve kız konuları can sıkıyor teknik destek isteyenlerin konularına 0 cevap geliyor

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,174
İsim
Diyarhan
Her forumda olacak durumdur. Donanım Haber Forumu mesela en sevdiğim forumlardandı Bi anda yok oldu 2018 de deli gibi konular sıcak fırsatlar dönerdi kullanıcısı düştü troller doldu. DA nın ayak durmasının tek etkeni aktif sistem indirimlerden dolayıdır. Yarın birgün Abdullah Hacigül bu işi bırakırsa forum un kitlesi gider ve al sana trol forumu olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

(Kesinlikle eski tadı yok zaten) Eski konulara giriyorum o kadar konuştuğum insan varmış üstüne kırmızı çizgi çekilmiş ne ara ne oldu bilmiyorum. Konu dışı bölümü Allaha emanet zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca haha dönemi vardı Facebook dan bulaşmıştı. Bir yardım konusu açılıyordu adam 0 bilgi dalga geçip 😂 atıyordu.

Metality

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Selami
Ben halinden memnunum.

ProfessionWolf

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
Buğra

[email protected]
Foruma ilk kayıt olduğum zamanları hatırlıyorum gerçekten çok güzeldi aşırı özledim yani konu dışı bölümüne girince iğreniyorum artık teknoloji forumu mu yoksa aşk forumumu dini forum mu belli değil tamam evet konu dışı bölümü ama yani o kadar da değil çok abartıldığını düşünüyorum yine tarih konuları açılınca hoş oluyor boş muhabbet dönmüyor ama genel itibari şu konu dışı bölümü çok saçmalaştı

Besim Tibuk

80+ Gold
Çok şükür yok! resmen lunaparka çevirmişlerdi tüm konularda trollük zıvanadan üyeler en son yorumlara "napim" yazıyordu. Biz gidersek forum biter diye de tehtid etmeleri yokmuş aktif 40'a yakın kişiyi bir gecede sınırsız tatile çıkarmıştım.
O adam öyle oturup yas tutacak biri değil.
En son yas tuttuğu gece 40 babayı öldürmüş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,350
Üyeler
161,270
Son üye
cyberguvenlik
Top Bottom