Neler Yeni

Forumun son zamanlardaki hali hakkında düşünceleriniz nelerdir ?

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,765
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
2 senede dünya da değiştir, e haliyle forum da.
Banlanan oldu, giden oldu ,gelen oldu.
Her şey ilk zamanki gibi sarmaz. Birçok örnek de verilebilir.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,029
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi

TamerKs

80+ Silver
Forumdan beklentiniz eğlenceyse yanlış yerdesiniz, eskisi eğlenceli dediğiniz kişiler sadece troll için vardı ve çoğu konularda yardım etmiyordu.

Eğlenmek için discord sunucularında gezinebilisiniz.

Eğer ciddiyet konusundan bahsediyorsanız evet bu aralar konu dışı bölümü seviyesizleşti, ben konulara hit vermemek için hiç girmemeye tercih ediyorum. Siz de deneyin. Saçma diye attığınız konu 4 5 sayfa olmuş bu nasıl iş anlamadım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
262
İsim
Utku Dalkıran
dini içerikler çok fazla arttı. açmalarına gerek yok böyle konular. ama bilemiyorum amaçları ne.
Ülkedeki gerginlik tüm insanların 3-5 şeye odaklanması ne bileyim din, şeriatçılar, mülteci, ekonomi gibi şeyler buralara da geliyor artık. Demek ki çoğumuzun kafasında bunlar var keşke olmasa ama var. Bu yüzden arttığını düşünüyorum

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
Öncelikle totom yanmasın diye hemen şunu belirteyim. Konu moderasyona karşı çıkmak, şikayette bulunmak veyahut tavsiye vermekle alakalı değildir.
Düşünce alışverişi amaçlı bir konudur. Yani kurallara aykırı hiçbir durum yok.

Konu basit, forumda son zamanlarda artan absürt konular olsun. Artan troll kullanıcılar olsun. Bunların hakkında düşünceleriniz nelerdir ?
Tavsiye verin demiyorum konunu amacı bu değil çünkü. Aynı şekilde şikayetçi de olmayın. Konu kilitlensin istemiyorum.

Mesela ben forumun kalitesini ciddi seviyede düşürdüklerini düşünüyorum. En azından troll hesapların önüne bir şekilde geçiliyor. Ama konular...

AMA TAVSİYENİZ VARSA LÜTFEN DÜŞÜNMEDEN AŞAĞIDAKİ MAİLE İLETİ ATIN.

[email protected]
Ben forumdan soğuyana kadar 21 in mart ayları fln cidden güzel zamanlardı.
Bir şey önerebiliyorduk bilmem ne rehber konuları gereken değeri görüyordu incelemeler iyiydi vs vs
Sonra bazı eski kullanıcılar yavaş yavaş gitmesi bazılarının banlanması bırakması kötü oldu.
Bende zaten o tarihlerden sonra etkileşimimi azalttım
Şubat 21 zamanları benim için önemli olan bırakanlardan bir kısmı
1657974575255.png

Hatta tosta şöyle bir video hazırlamıştım :(
Ayrıca bazı kişilerin konu açmak için açtığı çok belli oluyor :(

Ekler

• 1657974675949.png
    1657974675949.png
    104.7 KB · Hit: 18

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,513
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
2 senede dünya da değiştir, e haliyle forum da.
Banlanan oldu, giden oldu ,gelen oldu.
Her şey ilk zamanki gibi sarmaz. Birçok örnek de verilebilir.
Moderasyondan birinin bu konuya yorum yapması açıkçası şaşırttı beni. :D Bu konunun görmezden gelindiğini sanıyordum kim bilir belki de hala öyledir.

Benim her ne kadar açıkça söyleyemesem de değinmeye çalıştığım konu şu. Forum çok cıvıklaştı tamam konu dışı gereksiz konular için ama artık öyle konular türedi ki doğrudan forumun adına yakışmıyor yani.

Siz de görüyorsunuzdur, "arı olsaydınız kimi sokardınız" "sevgiliniz anime kızı yüzünden sizi kıskandı...","uyuyamıyorum"
veyahut komple kız konuları...

Bir mod olarak siz söyleyin. Bu forum cidden bu konuları barındırmayı hak ediyor mu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok şükür yok! resmen lunaparka çevirmişlerdi tüm konularda trollük zıvanadan üyeler en son yorumlara "napim" yazıyordu. Biz gidersek forum biter diye de tehtid etmeleri yok mu aktif 40'a yakın kişiyi bir gecede sınırsız tatile çıkarmıştım.
Abi konuya uğradığın için teşekkürler. Belki de bu yorumumu görmezden gelirsin bilmiyorum.
Ama bu konuyu açmamın sebebi eski üyeler değil. Son zamanlarda açılan üst düzey saçma konuların ve üyelerin artması.
Tamam kurallara aykırı hiçbir sorun yok ama foruma yakışmayan fazla konu türemeye başladı bu konuda bir şey düşünmeyecek misiniz

Son düzenleme:
Top Bottom