Neler Yeni

forza 5 daha indirime girermi

ÖrdekAbi

80+ Silver
arkadaşlar s.a gamepasden 5 ay forza 5 oynadım sonra gamepasi iptal ettirdim ama hala içimde forza oynama hissi var ve çok istiyorumoyun indirimde şuan 239tl ama nedense bi oyuna 239 tl vermek çok aptalca gelior dostlar yani alsam bile sizce bu oyuna yazın daha büyük bi indirim gelirmi?

Shiwa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Baran
arkadaşlar s.a gamepasden 5 ay forza 5 oynadım sonra gamepasi iptal ettirdim ama hala içimde forza oynama hissi var ve çok istiyorumoyun indirimde şuan 239tl ama nedense bi oyuna 239 TL vermek çok aptalca gelior dostlar yani alsam bile sizce bu oyuna yazın daha büyük bi indirim gelirmi?
Gamepassten devam etsene neden iptal ettin
Bide yaz indirimleri de daha düşük fiyat olabilir

Shiwa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Baran

panizher

80+ Silver

BobMarleyFaruk

80+ Bronze
Forza 4 sik sik indirime giriyor ultimatesi 50tl falab oluyor 4 ü oynayabilirsin tek fark harita daha ufak sesleri daha kötü

ÖrdekAbi

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Xbox hesabin ayniysa gitmez
evet gitmezde ben şuan çok kararsızım alsammı almasammı çünkü araç oyunlarının bağımlısıyım the crew assetto corsa fln forza 4 ultimate edition da var bende zamanında xboxdan alıp 1000 saat oynadım :D bence almalıyım 5 i
Mesaj otomatik birleştirildi:

Forza 4 sik sik indirime giriyor ultimatesi 50tl falab oluyor 4 ü oynayabilirsin tek fark harita daha ufak sesleri daha kötü
4 ü ben oynayalı çok oldu ultimate editionunu steame gelmeden önce aldım ve 1000 saatim var

BobMarleyFaruk

80+ Bronze
Vu
evet gitmezde ben şuan çok kararsızım alsammı almasammı çünkü araç oyunlarının bağımlısıyım the crew assetto corsa fln forza 4 ultimate edition da var bende zamanında xboxdan alıp 1000 saat oynadım :D bence almalıyım 5 i
Mesaj otomatik birleştirildi:

4 ü ben oynayalı çok oldu ultimate editionunu steame gelmeden önce aldım ve 1000 saatim var
Kanka forza 5 daha yeni cikti cok büyük bir indirime girmesi icin rahat 1.5 2 senesi var

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224
arkadaşlar s.a gamepasden 5 ay forza 5 oynadım sonra gamepasi iptal ettirdim ama hala içimde forza oynama hissi var ve çok istiyorumoyun indirimde şuan 239tl ama nedense bi oyuna 239 TL vermek çok aptalca gelior dostlar yani alsam bile sizce bu oyuna yazın daha büyük bi indirim gelirmi?
Forza 4 al derim forza 4 premiuma sahibim forza 5 premiumada sahibim ikisinde deneyimledim.Araç sürüşü konusunda 5 aşırı başarısız.4 daha iyi.Ama alıyorsan premşum al forza dlc siz oynanmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom