Komando41.
80+ Silver
forza ultimate paket alıcam direksiyon seti olmadan alınır mı? bide steam indirimlerinde oyunun daha ucuz olma ihtimali varmı
direksiyon olmadan da oynanabilecek bir oyun. gayet güzel bir oyun öneririm.forza ultimate paket alıcam direksiyon seti olmadan alınır mı? bide steam indirimlerinde oyunun daha ucuz olma ihtimali varmı
klavye mouse ile güzel oynanıyor eğer undergrund fln oynadıysan ve zevk aldıysan alınırforza ultimate paket alıcam direksiyon seti olmadan alınır mı? bide steam indirimlerinde oyunun daha ucuz olma ihtimali varmı
asett o corsa aldım pek güzel olmadı ondan açtım konuyualınır niye alınmasın? ilk çıktığndan beri oynuyorum kontroler ile
alınır kesinlikle efsane oyun...forza ultimate paket alıcam direksiyon seti olmadan alınır mı? bide steam indirimlerinde oyunun daha ucuz olma ihtimali varmı
Hocam en azından kol ile oynayın. Klavye ile pek zevk vereceğini düşünmüyorum.forza ultimate paket alıcam direksiyon seti olmadan alınır mı? bide steam indirimlerinde oyunun daha ucuz olma ihtimali varmı
vde bitane kol vardı ama nerde hatırlamıyorum bulursam denerimHocam en azından kol ile oynayın. Klavye ile pek zevk vereceğini düşünmüyorum.
(Kol ile oynuyorum.)
Forza zaten direksiyon için yapılmamış gamepad ile çok daha iyi oynanıyor.forza ultimate paket alıcam direksiyon seti olmadan alınır mı? bide steam indirimlerinde oyunun daha ucuz olma ihtimali varmı
Xbox ta gamepad ile oynuyordum. Çok gerekli değil gibi.forza ultimate paket alıcam direksiyon seti olmadan alınır mı? bide steam indirimlerinde oyunun daha ucuz olma ihtimali varmı