Neler Yeni

forza düşen fps neden olur

alienemre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Yunus Emre Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Bilim,fizik,biyoloji,transhümanizim,oyun,astronomi,ilkler tarihi,evrim.
8gb 3200mhz ram gtx1650 i7 10750h sistemim var forza max 60 fps (üstünü almasına oyun izin vemiyor ) alıyorum 55 ya da 50 ddüştüğünde takılıyor oyun test taptı max 100 fps almışım buna göre yüksek ayarlara aldı ama takılma olunnca ortaya çektim ben sonr ara geçişlerde saniyelik takılma oldu ilk defa pcde bu kadar ağır bir oyun oynuyorum ondan önce hep fps oyunu oyandır oda zoralamazdı pcyi bunla alaklaı bir şey olabilir mi ? sizce neden ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

8gb 3200mhz ram gtx1650 i7 10750h sistemim var forza max 60 fps (üstünü almasına oyun izin vemiyor ) alıyorum 55 ya da 50 ddüştüğünde takılıyor oyun test taptı max 100 fps almışım buna göre yüksek ayarlara aldı ama takılma olunnca ortaya çektim ben sonr ara geçişlerde saniyelik takılma oldu ilk defa pcde bu kadar ağır bir oyun oynuyorum ondan önce hep fps oyunu oyandır oda zoralamazdı pcyi bunla alaklaı bir şey olabilir mi ? sizce neden ?
steamdan aldım oyunu

alienemre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Yunus Emre Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer 60 üstüne çıkmıyorsa fps kısıtlaması olabilir ayarlara bakın.
Forzada kendi kendine fps kısıtlaması olayları olabiliyor.
onu nasıl kaldırabilirim max 60 olmasına rağmen 55 50 45 arasına birden düşünce takılıyor gpu kullamımı max yüzzde 70 bu arada

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Mesaj otomatik birleştirildi:

steamdan aldım oyunu
Bende de takılmalar oluyor oyundan kaynaklı diye biliyorum 60 fps geçmemesinin sebebi fps kısıtlaması var ayarlara girip dikey eşitlemeyi kapat.

alienemre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Yunus Emre Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Bende de takılmalar oluyor oyundan kaynaklı diye biliyorum 60 fps geçmemesinin sebebi fps kısıtlaması var ayarlara girip dikey eşitlemeyi kapat.
teşekkürler kapatırsamda devam eder mi? ?

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Ben oyunu bir ara 8GB RAM ile oynadım ve çok fazla takılma yapıyordu,16GB RAM'e geçiş yaptığımda bu sorunlar çözüldü.
RAM miktarından kaynaklanabiliyor FH4 Drop sorunları.

alienemre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Yunus Emre Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Ben oyunu bir ara 8GB RAM ile oynadım ve çok fazla takılma yapıyordu,16GB RAM'e geçiş yaptığımda bu sorunlar çözüldü.
RAM miktarından kaynaklanabiliyor FH4 Drop sorunları.
teşekürller

Top Bottom