neredeyse her ay indirime giriyor hocam.sorum başlıktaki gibi para bekletiyorum ne zamana indirim olur acaba
Anladım hocam o zaman takip edip çekeyim birde bir şey sorucam bilginiz varsa standart edition mu alayım yoksa deluxe veya ultimate mi ?neredeyse her ay indirime giriyor hocam.
istek listene ekle indirim olursa bildirim gelir direk. sana bağlı hocam paketler arasındaki araba farklarına bakıp bu araba illa olmalı dediğin paketi alabilirsin.Anladım hocam o zaman takip edip çekeyim birde bir şey sorucam bilginiz varsa standart edition mu alayım yoksa deluxe veya ultimate mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
4'de çok sıkıntı yaşadım gelişmek zor oldu
tamamdır teşekkürleeristek listene ekle indirim olursa bildirim gelir direk. sana bağlı hocam paketler arasındaki araba farklarına bakıp bu araba illa olmalı dediğin paketi alabilirsin.
xbox game passda var çatır çatır oynuyomsorum başlıktaki gibi para bekletiyorum ne zamana indirim olur acaba
steam hesabını satmak istersem satamayacağım için steamden alıyorum oyunlarımı hocam bu arada bilgilendirme için tşkrler13 ekim'de indirime girecek, Game Pass'ten oynamak bence daha mantıklı.Oyun: 13 Ekim ile 24 Ekim arasında Forza Horizon 5 %30 indirimde!
Forza serisinin 10. yılı şerefine Microsoft yaptığı duyuruda Steam ve Microsoft Store'da 13 Ekim ile 24 Ekim arasında FH4 %67, FH5 ise %30 indirime girecek.www.technopat.net
onda en üst paketli oynayabiliyor musun pekixbox game passda var çatır çatır oynuyom
oynanmaz yüksek ihtimalonda en üst paketli oynayabiliyor musun peki
ona göre xbox game pass oynanıyorsa xbox game pass alam daha mantıklı ve ben alırımoynanmaz yüksek ihtimal
Bence ultimate alın kendimden örnek veriyim 4'te 110 saatim var 105m kredi varAnladım hocam o zaman takip edip çekeyim birde bir şey sorucam bilginiz varsa standart edition mu alayım yoksa deluxe veya ultimate mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
4'de çok sıkıntı yaşadım gelişmek zor oldu
valla hocam hileyle her şeyi sınırsız yaptım ne para vercem yaona göre xbox game pass oynanıyorsa xbox game pass alam daha mantıklı ve ben alırım