Neler Yeni

Forza Horizion 4 Forzathon Nedir?

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Çok gördüm ve baya bir araç tek bununla beraber elde edilebiliniliyor ama ne oluyor bu sistem?

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
grupça etkinlik yapıyorsun etkinlikte kazandığın puanlara göre sana forzathon puanı veriyor onlarla araba,kıyafet vb. alabiliyorsun.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
grupça etkinlik yapıyorsun etkinlikte kazandığın puanlara göre sana forzathon puanı veriyor onlarla araba,kıyafet vb. alabiliyorsun.
Peki bununla gelen araçlar kayboluyormu belli bir süre sonra yani 1 hafta süresi var diyelim sonra birdaha geliyor mu?
Ve illaha çok kişi mi olmak zorunda?

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Peki bununla gelen araçlar kayboluyormu belli bir süre sonra yani 1 hafta süresi var diyelim sonra birdaha geliyor mu?
hayır, direk senin aracın oluyor. forzathon mağazasına bugatti divo falanda gelebiliyor.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
hayır, direk senin aracın oluyor. forzathon mağazasına bugatti divo falanda gelebiliyor.
Hayır hocam 1 haftalığına o araç mağazaya geldi ve diyelim ben onu alamadım bir daha geliyor mu mağazaya?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Çok gördüm ve baya bir araç tek bununla beraber elde edilebiliniliyor ama ne oluyor bu sistem?
Oyun içinde pembe bir daire çıkıyor. O dairenin içinde bekleyip etkinliğin başlamasını bekliyorsunuz. Sonra size 3 tane etkinlik veriyor. Hız kapanindan geç, tehlike işaretinden atla vs. Bunları grupça yapıp puan biriktiriyorsunuz. Etkinliğe ne kadar çok kişi katılırsa o kadar az sürede bitiyor. Her etkinlik 20 puan olması lazım. Sonra Forzathon mağazasından araba, ifade, çark vs alabiliyorsun.

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hayır hocam 1 haftalığına o araç mağazaya geldi ve diyelim ben onu alamadım bir daha geliyor mu mağazaya?
onun hakkında bilgim yok, ancak geliyordur herhalde

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Oyun içinde pembe bir daire çıkıyor. O dairenin içinde bekleyip etkinliğin başlamasını bekliyorsunuz. Sonra size 3 tane etkinlik veriyor. Hız kapanindan geç, tehlike işaretinden atla vs. Bunları grupça yapıp puan biriktiriyorsunuz. Etkinliğe ne kadar çok kişi katılırsa o kadar çok puan geliyor. Her etkinlik 20 puan olması lazım. Sonra Forzathon mağazasından araba, ifade, çark vs alabiliyorsun.
Peki ben şimdi teredo sorunlarından offline oynamak zorunda kalıcam yani çok oyunculuda oynamayacağım gine yapabilir miyim?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
Peki ben şimdi teredo sorunlarından offline oynamak zorunda kalıcam yani çok oyunculuda oynamayacağım gine yapabilir miyim?
Hayır, online yapılan bir etkinlik.

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Oyun içinde pembe bir daire çıkıyor. O dairenin içinde bekleyip etkinliğin başlamasını bekliyorsunuz. Sonra size 3 tane etkinlik veriyor. Hız kapanindan geç, tehlike işaretinden atla vs. Bunları grupça yapıp puan biriktiriyorsunuz. Etkinliğe ne kadar çok kişi katılırsa o kadar çok puan geliyor. Her etkinlik 20 puan olması lazım. Sonra Forzathon mağazasından araba, ifade, çark vs alabiliyorsun.
vip alanlarda her etkinlik 20, almayanlarda 10 puan olduğunu ekleyeyim bende :)

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
VİP var hocam sorun yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır, online yapılan bir etkinlik.
Mantıksız yani.
Oyunu herkes online oynayamayabilir neden gidipte o kadar iyi arabaları bu sisteme ekleyip online'ye zorluyor ki?
Ve teredo gibi berbat sorunlarını bile çözemeyen microsoft bunu yapan.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
3 etkinlik 20x3 den 60 puan veriyor toplam. Ancak grup da çok kişi olup da etkinliğin kısa sürede bitmesi şartı ile.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
3 etkinlik 20x3 den 60 puan veriyor toplam. Ancak grup da çok kişi olup da etkinliğin kısa sürede bitmesi şartı ile.
Hocam haksızmıyım gelip online için teredo istiyor.
Ama gel gör ki teredo bağlantısı microsoftun rezaleti ve halen bunu net olarak çözemediler.
Benim teredo sorunum var ve halen çözülmedi o kadar her şeyi yaptım olmadı.

Top Bottom