Peki bununla gelen araçlar kayboluyormu belli bir süre sonra yani 1 hafta süresi var diyelim sonra birdaha geliyor mu?grupça etkinlik yapıyorsun etkinlikte kazandığın puanlara göre sana forzathon puanı veriyor onlarla araba,kıyafet vb. alabiliyorsun.
hayır, direk senin aracın oluyor. forzathon mağazasına bugatti divo falanda gelebiliyor.Peki bununla gelen araçlar kayboluyormu belli bir süre sonra yani 1 hafta süresi var diyelim sonra birdaha geliyor mu?
Oyun içinde pembe bir daire çıkıyor. O dairenin içinde bekleyip etkinliğin başlamasını bekliyorsunuz. Sonra size 3 tane etkinlik veriyor. Hız kapanindan geç, tehlike işaretinden atla vs. Bunları grupça yapıp puan biriktiriyorsunuz. Etkinliğe ne kadar çok kişi katılırsa o kadar az sürede bitiyor. Her etkinlik 20 puan olması lazım. Sonra Forzathon mağazasından araba, ifade, çark vs alabiliyorsun.Çok gördüm ve baya bir araç tek bununla beraber elde edilebiliniliyor ama ne oluyor bu sistem?
onun hakkında bilgim yok, ancak geliyordur herhaldeHayır hocam 1 haftalığına o araç mağazaya geldi ve diyelim ben onu alamadım bir daha geliyor mu mağazaya?
Peki ben şimdi teredo sorunlarından offline oynamak zorunda kalıcam yani çok oyunculuda oynamayacağım gine yapabilir miyim?Oyun içinde pembe bir daire çıkıyor. O dairenin içinde bekleyip etkinliğin başlamasını bekliyorsunuz. Sonra size 3 tane etkinlik veriyor. Hız kapanindan geç, tehlike işaretinden atla vs. Bunları grupça yapıp puan biriktiriyorsunuz. Etkinliğe ne kadar çok kişi katılırsa o kadar çok puan geliyor. Her etkinlik 20 puan olması lazım. Sonra Forzathon mağazasından araba, ifade, çark vs alabiliyorsun.
Hayır, online yapılan bir etkinlik.Peki ben şimdi teredo sorunlarından offline oynamak zorunda kalıcam yani çok oyunculuda oynamayacağım gine yapabilir miyim?
vip alanlarda her etkinlik 20, almayanlarda 10 puan olduğunu ekleyeyim bendeOyun içinde pembe bir daire çıkıyor. O dairenin içinde bekleyip etkinliğin başlamasını bekliyorsunuz. Sonra size 3 tane etkinlik veriyor. Hız kapanindan geç, tehlike işaretinden atla vs. Bunları grupça yapıp puan biriktiriyorsunuz. Etkinliğe ne kadar çok kişi katılırsa o kadar çok puan geliyor. Her etkinlik 20 puan olması lazım. Sonra Forzathon mağazasından araba, ifade, çark vs alabiliyorsun.
VİP var hocam sorun yok.vip alanlarda her etkinlik 20, almayanlarda 10 puan olduğunu ekleyeyim bende
Mantıksız yani.Hayır, online yapılan bir etkinlik.
3 etkinlik 20x3 den 60 puan veriyor toplam. Ancak grup da çok kişi olup da etkinliğin kısa sürede bitmesi şartı ile.vip alanlarda her etkinlik 20, almayanlarda 10 puan olduğunu ekleyeyim bende
Hocam haksızmıyım gelip online için teredo istiyor.3 etkinlik 20x3 den 60 puan veriyor toplam. Ancak grup da çok kişi olup da etkinliğin kısa sürede bitmesi şartı ile.