Forza Horizon 4 Açılmıyor!

KayıpG

80+
Reaksiyon skoru
28
Merhaba herkese, oyunu kurduktan sonra açtığım vakit cmd komut satırı açılıyor ve kırmızı çizgiler ile tamamlanmadan belgelerim açılıyor. Ne yaparsam yapayım bu sorunu aşamıyorum!
Komut satırının ilk kısmında güvenlik duvarı açık olmadığı için falan diyor ama güvenlik duvarını aktif etmeye çalıştığımda hata alıyorum. Hatalar silsilesi resmen. Saygılarımla

Oyun crack mi ? Crack ise böyle hatalar almak normaldir. Silip tekrar başka bir siteden yüklemeni öneririm.

Oyun crack mi ? Crack ise böyle hatalar almak normaldir. Silip tekrar başka bir siteden yüklemeni öneririm.
Evet. Güvenlik duvarı meselesini de çözemedim. Virüs bulaştı diye tarattım sildim ama yine güvenlik duvarı aktif olmuyor bir türlü.

Crack oyunlarda o tür hatalar alman çok normal. Başka sitelerden indirerek deneyebilirsin. Başlat/Denetim Masası\Sistem ve Güvenlik\Windows Güvenlik Duvarı yollarından güvenlik duvarını aktif edebilirsin. Eğer yine olmazsa 3.parti bir uygulama ile kendine güvenlik duvarı edinebilirsin.

Crack oyunlarda o tür hatalar alman çok normal. Başka sitelerden indirerek deneyebilirsin. Başlat/Denetim Masası\Sistem ve Güvenlik\Windows Güvenlik Duvarı yollarından güvenlik duvarını aktif edebilirsin. Eğer yine olmazsa 3.parti bir uygulama ile kendine güvenlik duvarı edinebilirsin.
Güvenlik duvarını aktif edebilsem sanırım çözülecek çünkü oyun microsoft yapımı olduğu için kompleks yapıyor zannımca. Fitgirl sürüm ve en son sürüm yorumlarda ise genellikle herkes sorun yaşamadan halletmiş. O kadar gb tekrar indirmek makul değil

Güncel!

Geri