forza horizon 4 aldim

shally

80+
Reaksiyon skoru
15
forza horizon 4 aldim ama standart paketi aldim bunu ultimate yapabilir miyim yani steamden aldigdimda indirim vs.. olur mu

Ekler

• IMG_20220412_181305.jpg
    IMG_20220412_181305.jpg
    390 KB · Hit: 67
forza horizon 4 aldim ama standart paketi aldim bunu ultimate yapabilir miyim yani steamden aldigdimda indirim vs.. olur mu
galiba ultimate yapabilmen için ultimate sürümü alman gerekiyor ve indirimi beklemelisin

ya standati aldim ultimate alinca ikisinde de ayni olan seyler var buyuzden fiyati duser diye dusunuyorum bi fikriniz var mi?
hocam yazın düşebilir yaz indirimleri geliyor

hocam yazın düşebilir yaz indirimleri geliyor
oyun suan indirimde zaten tekrar açıklıyorum.
standarti 30 TL'ye aldim ama ultimate almak istiyorum o da 52 tl sanirim standart aldim diye ultimate yine 52 tl mi olur yoksa fiyati duser mi?

oyun suan indirimde zaten tekrar açıklıyorum.
standarti 30 TL'ye aldim ama ultimate almak istiyorum o da 52 TL sanirim standart aldim diye ultimate yine 52 TL mi olur yoksa fiyati duser mi?
Arkadaşlar cocuk diyor ki 30 tl lik paketi aldım ama 52 tl lik paketi almak istiyorum 22 tl mi veriip alabilir miyim diyor tekrar 52 tl mi vericem diyor

ultimate paket alırken, paketin içinde sahip olduklarını ücretten düşer.

Oyunu oynamadıysan (2 saat geçmediği sürece ve satın alım üstünden 1 hafta geçmiycek) iade et. Ultimate olanı al. Oyun iade parası 1 gün sonra hesap bakiyene yükleniyor.

52 tl forza horizon 4 alacağıma xbox game pass alıp (30 tl) forza horizon 5 oynardım. Tabi sistemin yeterliyse

deluxe ile ultimate arasında çok fark var mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,627
Üyeler
189,124
Son üye
aktaberkan
Geri