Arkadaşlar oyun şuanda iniyor. Tahminimce yarın sabah- öğlen gibi inmiş olur. Bana oyun içinde yapılabilecek şeyleri söylermisiniz? Aktiviteler, yarışlar vb. Belki lazım olur diye söylüyorum ultimate edition aldım. İyi forumlar.
Eleyici modu oyna ve 1 seviye arabayla birinci olmaya çalış.Arkadaşlar oyun şuanda iniyor. Tahminimce yarın sabah- öğlen gibi inmiş olur. Bana oyun içinde yapılabilecek şeyleri söylermisiniz? Aktiviteler, yarışlar vb. Belki lazım olur diye söylüyorum ultimate edition aldım. İyi forumlar.
hocam önce 3/4 saat stoty var bundan sonra anlatalımArkadaşlar oyun şuanda iniyor. Tahminimce yarın sabah- öğlen gibi inmiş olur. Bana oyun içinde yapılabilecek şeyleri söylermisiniz? Aktiviteler, yarışlar vb. Belki lazım olur diye söylüyorum ultimate edition aldım. İyi forumlar.
bunun imkansız olduğunun farkındasın değilmiEleyici modu oyna sonra 1 seviye arabayla birinci olmaya çalış.
Hayır imkansız değilbunun imkansız olduğunun farkındasın değilmi
İmkansız değil. Bu bir Steam başarımı.bunun imkansız olduğunun farkındasın değilmi
Diğer aktivitelere girmek için 3-4 saat hikaye mi oynamam gerekiyor? Eğer gerekiyorsa hikaye modu nasıl?hocam önce 3/4 saat stoty var bundan sonra anlatalım
Hayır imkansız değil
ciddimi ben bugattiyle birinci olamiyom mini ile nasıl olayımİmkansız değil. Bu bir Steam başarımı.
Böyle oyunla alakalı bir rehber fln varmı herşeyi anlatan?ciddimi ben bugattiyle birinci olamiyom mini ile nasıl olayım
sıkıcı yarışlar var 10tan kadar çok kolay ondan sonra birde nufus başarımı istiyorDiğer aktivitelere girmek için 3-4 saat hikaye mi oynamam gerekiyor? Eğer gerekiyorsa hikaye modu nasıl?
Sen kötü oynuyorsun o zaman.ciddimi ben bugattiyle birinci olamiyom mini ile nasıl olayım
Bide oyunda öyle arabayı alıp dünyada free takılma varmı?ciddimi ben bugattiyle birinci olamiyom mini ile nasıl olayım