Neler Yeni

Forza Horizon 4 giriş ekranında kapanıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Meriç
arkadaşlar oyunu açıyorum devam ete basıyorum işte oyun falan yüüklenıyor bır yerden sonra sıyah ekrana gelıp donuyor donduğunu sağ alttaki dönen yuvarlaktan anlayabiliyorum
donuyor ve sonrasında oyun kapanıyor ne yapmam gerekli (önceden oynayabiliyordum dün indirdim giremiyorum işte)

DOSYAYI STEAMDEN DOĞRULADIM ÇÖZÜLMEDİ DURUM (usb harddiske yüklü oyun ondan kaynaklı olabilir mi?)

emel06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
emel çetinşahin
Windows update güncellemelerini mutlaka yap güncel olsun oyunun da güncel olması gerekiyor eğer yine sorunun devam ederse 11858 destek numarasından destek almayı dene istersen.

Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Meriç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Windows update güncellemelerini mutlaka yap güncel olsun oyunun da güncel olması gerekiyor eğer yine sorunun devam ederse 11858 destek numarasından destek almayı dene istersen.
olmadı reis güncellemeler işe yaramadı antivirüs programımda yok

Captain Barbossa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Erhan Akçay
Forza 4 te o hata vardı . bnde zamanında araştırdım steam de oynuyordum bnde, hatta sil baştan kurdum düzelmedi girişte menüde sistemfark etmeksizin aynı sıkntıyı yaşatıyordu.

Daha sonra forza 5 i oynamaya başlamıştım onda aynı soruna denk gelmedim. Forza 4 ü sonra yama ile düzeltirler demiştim demek hala çözmemişler. Bnde netten araştırıp baya bir şey denedim ama olmamıştı bizlik bir durum değil yani.

Firmanın düzeltmesi lazım patch ile veya win update i ile ilgili bir durum. Yeni win sürümleri ile uyumlu olmayabilir belk de oyun. Bazen yeni kurulumda düzelebilir ama yine aynı hatayı verebiliyor bir zaman sonra.

Top Bottom