Evet.Dosya bütünlüğü doğruladın mı
olay görüntüleyicisi şöyle;Process monitör ile hata raporu oluşturursanız bilen birileri rapora bakıp sorununuzu çözebilir.
Rehber: Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...www.technopat.net
Kardeş çözebildinmiSteam üzerinden zamanında alıp oynadığım forza horizon 4 şuanda açılmıyor. Oyunu açmak için steamden oynaya basıyorum ekrana forza resmi bile gelmeden oyun kapanıyor. Bu hatayı nasıl düzeltirim?
Aynisi suanda bende de oldu yeni yukledim ve siyah ekran verip donup kapandı.Steam üzerinden zamanında alıp oynadığım forza horizon 4 şuanda açılmıyor. Oyunu açmak için steamden oynaya basıyorum ekrana forza resmi bile gelmeden oyun kapanıyor. Bu hatayı nasıl düzeltirim?
Benimki bugün çalışıyodu ya pc bi kapatıp açtım şimdi açılmıyorAynisi suanda bende de oldu yeni yukledim ve siyah ekran verip donup kapandı.
Ayrıca steam desteğe girip bu sıkıntıyı seçtiğimde isteğinizi yerine getiremiyoruz diyor acaba destekmi çöktüBenimki bugün çalışıyodu ya pc bi kapatıp açtım şimdi açılmıyor