Neler Yeni

Yardım Forza Horizon 4 Hediye Şans Çarkları ve Arabalar

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam siz bu tarz tasarımları kullanıyor musunuz peki?
Ayrıca bundan sebep oyundan bi uyarı falan yemeyiz değil mi?
Hocam kendinizi fazla sıkıyorsunuz, rahat olun biraz :) oyunun size hediye verdiği şeyden niye bir uyarı vs yiyesiniz ki.
Bende zaten o verdiği araçlar olduğu için ellemiyordum o özel tasarımlı araçları, garajda yatıyorlardı bir nevi

Hocam kendinizi fazla sıkıyorsunuz, rahat olun biraz :) oyunun size hediye verdiği şeyden niye bir uyarı vs yiyesiniz ki.
Bende zaten o verdiği araçlar olduğu için ellemiyordum o özel tasarımlı araçları, garajda yatıyorlardı bir nevi
Yok hocam, tasarımın silinmesine dair şu uyarıdan bahsetmiştim;

Buna evet dedim ve aracın üstündeki XBOX 20.yıl tasarımı silindi, aracıda Gri renk yaptım.

Bunu silmenin bir sakıncası olur mu demiştim.
20220107_232205.jpg

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yok hocam, tasarımın silinmesine dair şu uyarıdan bahsetmiştim;

Buna evet dedim ve aracın üstündeki XBOX 20.yıl tasarımı silindi, aracıda Gri renk yaptım.

Bunu silmenin bir sakıncası olur mu demiştim.Alıntıyı görüntüle
Ha pardon, yanlış anladım. Bir sakıncası olmaz istediğiniz renk yapabilirsiniz

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
O da her yerde yok değil mi hocam?
Yanlışlıkla gelmez değil mi çarktan falan?
Oyunda yok herhalde bu araba zaten benim bildiğim.
Hayır sadece hile ile alabilirsiniz. Hile kullanmadığınız sürece müzayede bazen satışta oluyor. Ama çok kısa bir zamanda zaten kaldırılıyor onlar hesaplar da banlanıyor. Bile isteye almadığınız sürece yanlışlıkla gelmez. Arabanın yasaklı olmasının sebebi şu anda ölü olan bir çocuğa özel eklenmiş bir araba. Artık kanser miydi neydi hatırlamıyorum, ölmeden önce onun hatrına onun için sadece o sahip olsun diye eklemişti microsoft. O yüzden sadece hile ile alınabiliyor.

Hayır sadece hile ile alabilirsiniz. Hile kullanmadığınız sürece müzayede bazen satışta oluyor. Ama çok kısa bir zamanda zaten kaldırılıyor onlar hesaplar da banlanıyor. Bile isteye almadığınız sürece yanlışlıkla gelmez. Arabanın yasaklı olmasının sebebi şu anda ölü olan bir çocuğa özel eklenmiş bir araba. Artık kanser miydi neydi hatırlamıyorum, ölmeden önce onun hatrına onun için sadece o sahip olsun diye eklemişti microsoft. O yüzden sadece hile ile alınabiliyor.
Evet duymuştum bir Çocuk anısına yapıldığını hocam.
Hile dışında alınmıyorsa, zaten bundan sonra kimsenin ban riskini göze alıp hile yapacağını düşünmüyorum hocam.

Müzayede olayı ile de pek ilgili değilim.
Şu sahne arkası bileti alabilmek için, ilkbahar sezonu görevlerini %50'ye kadar tamamlamamış olmam gerekiyor. Onun için uğraşıyorum bu ara.
%32'si bitti, bilete hak kazandıktan sonra E63S Amg almak istiyorum, umarım alınabilen araçlar arasında vardır.

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
Ben bu Forza Horizon'da ki iletişim merkezine bakmıyordum.Bir bakayım dedim, süper şans çarkları (rahat toplam 20-25 adet vardır) ayriyeten, normal şans çarkları rahat 10-15 tane. Araba hediyeleri falan.

2019'da 3 aylık Game Pass ile almıştım oyunu.Daha sonra 2 sene kadar sonra Steam'den satın aldım.

2019'a ait Mclaren Senna falan hediyeleri gelmiş. 2 yıldır bekliyormuş demekki, bunların hepsini almamın zararı olur mu acaba?
Neden olsun?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam siz bu tarz tasarımları kullanıyor musunuz peki?
Ayrıca bundan sebep oyundan bi uyarı falan yemeyiz değil mi?
Hocam dalga mı geçiyorsunuz hâlâ anlamadım.

Ha pardon, yanlış anladım. Bir sakıncası olmaz istediğiniz renk yapabilirsiniz
Biraz uğraştırdı ama, sonunda hedefime ulaşıp sahne arkası biletini almaya hak kazandım.
Ardından 2018 Civic Type-R'mı, bu mu derken Mercedes E63S AMG'yi aldım.

Bu da zafer pozu olsun hocam :D
Alır almaz full upgrade yaptım, 1300 küsür beygir kendileri.
ea811038-edae-473c-9a06-036ab435087d.jpg

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Biraz uğraştırdı ama, sonunda hedefime ulaşıp sahne arkası biletini almaya hak kazandım.
Ardından 2018 Civic Type-R'mı, bu mu derken Mercedes E63S AMG'yi aldım.

Bu da zafer pozu olsun hocam :D
Alır almaz full upgrade yaptım, 1300 küsür beygir kendileri.
Alıntıyı görüntüle
O sahne arkası biletine kesinlikle değecek bir araç hocam, hayırlı olsun :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,861
Üyeler
168,526
Son üye
İakay
Top Bottom