Psyduck
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 16
o zaman hiç imkanı yok9,7 SAAT OLMUŞ
o zaman hiç imkanı yok9,7 SAAT OLMUŞ
steam satın alımdan itibaren 14 gün geçince iade almıyor. 14 gün içinde de 2 saat denemene izin veriyor. sen neredeyse sınırı 2 kat aşmışsın.
oynadıgım süre 2 3 saat geri kalan sorunları düzelmek için ugraştıgım süre.İade edemezsin saat çok olmuş
İmkansız iade edemezsin.9,7 SAAT OLMUŞ
Az oynamışsın yav(!)9,7 SAAT OLMUŞ
ne bileyim ki düzeltirim sorunu dedimAz oynamışsın yav(!)
Madem oyun sorunluydu niye erkenden iade etmedin? Kabul edilmez şimdi.
ona bakmazlar. sistemde 9.7 saat oynadın gözüküyorsa onlar için 9.7 saat oynamışsındır.oynadıgım süre 2 3 saat geri kalan sorunları düzelmek için ugraştıgım süre.
steam versiyonunda var.Forza Horizon 4 de fps dalgalanmasi sizde yaşıyormusunuz 144 fps sabitken birden 120 100 falan oluyor sinirimi bozdu
Sinematik gösterimde 30 fps gösteriyor da onda değilim araba sürerken bazen arabaya hizla carptığında falan 100 fps düsüyor 1 saniyelik böyle yavaşlama takılma hissi geliyor beni çok rahatsiz etti steam de başka oyunda olmuyor özel bir ayar mi yapmam lazim oynayan bilen varsa60 dan 30 a 20 ye bile düşüyor.
drop girme sorunu da var ama beni pek rahatsız etmiyor, veya daha az karşılaşıyorumForza Horizon 4 de fps dalgalanmasi sizde yaşıyormusunuz 144 fps sabitken birden 120 100 falan oluyor sinirimi bozdu
maalesef, muhtemelen steame sonradan entegre edildiği için oluyor, xbox'ta bu sorunların yaşanmadığı söyleniyorSinematik gösterimde 30 fps gösteriyor da onda değilim araba sürerken bazen arabaya hizla carptığında falan 100 fps düsüyor 1 saniyelik böyle yavaşlama takılma hissi geliyor beni çok rahatsiz etti steam de başka oyunda olmuyor özel bir ayar mi yapmam lazim oynayan bilen varsa
bende oyun içinde bahsediyorum zaten.Sinematik gösterimde 30 fps gösteriyor da onda değilim araba sürerken bazen arabaya hizla carptığında falan 100 fps düsüyor 1 saniyelik böyle yavaşlama takılma hissi geliyor beni çok rahatsiz etti steam de başka oyunda olmuyor özel bir ayar mi yapmam lazim oynayan bilen varsa
O fark etmez steam içinoynadıgım süre 2 3 saat geri kalan sorunları düzelmek için ugraştıgım süre.