Neler Yeni

Forza Horizon 4 İçin Direksiyon Önerisi

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,833
İsim
Eray Yılmaz
İlk v900 almayı düşünüyordum sonra vazgeçtim direksiyon oyunda kesik kesik dönüyor algılamıyor falan verecen parayı rezillik çekecen
yemin ediyorum beni özetlemişsin :D
ilk önce ben de v900 düşünmüştüm başlangıç için fakat dediğiniz gibi kesik kesik dönüyor sanki kademe kademe döner gibi o yüzden ve de performans ve özellik olarak memnun kalmayacağımı düşündüğüm için g29 aldım ve şuan çok memnunum verdiğin parayı hak ediyor ama şuan fiyatı biraz fazla açıkcası
bu hafta itopya da shifter 600 tl olmuştu direkt aldım
haftaya tadını çıkartırım inşallah

Kanka çok para be konuda arkadaşın birisi önermiş t300mü ne 6500 TL diyordu ben geçen sene laptopu 5200e almıştım zaten :D
öyle hocam pahalıdır ürünleri ama yanlış bilgilendirme olsun istemedim en iyisi thrustmaster hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

ilk önce ben de v900 düşünmüştüm başlangıç için fakat dediğiniz gibi kesik kesik dönüyor sanki kademe kademe döner gibi o yüzden ve de performans ve özellik olarak memnun kalmayacağımı düşündüğüm için g29 aldım ve şuan çok memnunum verdiğin parayı hak ediyor ama şuan fiyatı biraz fazla açıkcası
bu hafta itopya da shifter 600 TL olmuştu direkt aldım
hocam ben g29 aldım sattım geri valla beni pek tatmin etti diyemiyeceğim artık nasıl bir tatminlik bekliyorsam :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
tevfikhan ekmekci
bu hafta itopya da shifter 600 TL olmuştu direkt aldım
İnşallah kanka

Logitech dfgt varmış bide kankalar videoda baya akıcı duruyor fiyatida uygun nasıldır sizce o

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,833
İsim
Eray Yılmaz
öyle hocam pahalıdır ürünleri ama yanlış bilgilendirme olsun istemedim en iyisi thrustmaster hocam

hocam ben g29 aldım sattım geri valla beni pek tatmin etti diyemiyeceğim artık nasıl bir tatminlik bekliyorsam :D
hocam g hub dan ayarlarınızı yaparsanız ve g hub üzerinde ki ayarları kullanırsanız tahmin olmazsınız
oyun içersin de yapmış olduğunuz ayarları kullanırsanız çok iyi oluyor ve ayarları yaparken sürekli deneyeceksiniz
yani anlayacağınız ne kadar uğraşırsan o kadar tahmin edici olur

İnşallah kanka

Logitech dfgt varmış bide kankalar videoda baya akıcı duruyor fiyatida uygun nasıldır sizce o
dfgt iyi güzel de tek sıkıntısı aşırı sesli
geceleri mahalle sakinlerini ayağa kaldırırsınız :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
tevfikhan ekmekci
hocam g hub dan ayarlarınızı yaparsanız ve g hub üzerinde ki ayarları kullanırsanız tahmin olmazsınız
oyun içersin de yapmış olduğunuz ayarları kullanırsanız çok iyi oluyor ve ayarları yaparken sürekli deneyeceksiniz

dfgt iyi güzel de tek sıkıntısı aşırı sesli
geceleri mahalle sakinlerini ayağa kaldırırsınız :D
Nasıl bir sesi var ki dişli sesi gibi bir şey mi :D

aynen öyle hocam ona dikkat ettim fakat direksyon mekanizmasının thrustmaster daki gibi kayışlı değil de dişli çarklardan oluşması sebebiyle direksyonda sert vuruşlar oluyordu tabi bunlar ayarlanabiliyor fakat bu seferde her oyunda bu ayar seçeneği olmuyor keşke eski logitech yazılımdaki gibi geniş ayar yelpazesini kaldırmasalardı oyun içinde yapamadığımız ayarları direksyonun yazılımı üzerinden yapardık
bu olay thrustmaster da var ve logitech gibi kaldırmadı o ince ayar yapabilmeyi yazılımından doğru olanı da yaptı zaten kaldırmayarak

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,833
İsim
Eray Yılmaz
Nasıl bir sesi var ki dişli sesi gibi bir şey mi :D
Dişli sesi var veya motor sesi diyelim :D
fakat öyle böyle değil
arkadaşım da vardı discord da konuştuğumuz sırada direksiyon dan çıkan ses kulağımızı tırmalıyor du o yüzden satıp g29 aldı

bu video da boşta dönüş sesi bile fazla

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,833
İsim
Eray Yılmaz

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Varmıdır forza için ideal bir direksiyon Logitech aslında en iyisi ama 3500 4000de veresi gelmiyor insanın rampage v900da da baktığım kadarıyla çok sorun var
Forza horizon 4 için direksiyon alınmaz. Zaten direksiyonla düzgün oynanmıyor. Kolla daha iyi oynanıyor. Eğer simülasyon oynamayacaksan(assetto Corsa, iracing, project cars, F1, dirt rally gibi) direksiyon almaya hiç gerek yok.

Top Bottom