Neler Yeni

forza horizon 4 mclaren 720s spider satacak varmıdır

Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Ömer
beyler araba sadece çarktan çıkıyo herhalde hiç bi yerde bulamadım müzayede de satılmıyo,oyunda elinde olan varsa kaç cr olduğu fark etmeksizin zaten maks 20m cr ye konuluyo arabalar direk alacam aracı satışa çıkarmadan önce yazınki kaçırmayayım başkası almasın lütfen,teşekkürler şimdiden

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
bende varda sadece mclaren oynamak için indirdim oyunu. Speedtail koavlıyom bende ama o da ne çarktan ne de başka yerden çıkmıyo galiba

Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Ömer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende varda sadece mclaren oynamak için indirdim oyunu. Speedtail koavlıyom bende ama o da ne çarktan ne de başka yerden çıkmıyo galiba
speedtail im var hocam çok güzel araç
Mesaj otomatik birleştirildi:

okey dersen ben sana onu satayım sen bana onu sat

Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Ömer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tamamdr buradan yazarım
hocam şu an piyasada 3 tane speedtail var 16m cr ben onlardan birini alayım sende para varsa sen benden 16m e alırsın onu bende senden 20ye koyabilirsen 720s spider ı alırım (20ye koyamasanda sıkıntı yok başka arabaları ederinden fazlaya alır tamamlarım parayı) hem bendeki speedtail de gitmez :D

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
hocam şu an piyasade 3 tane speedtail var 16m cr ben onlardan birini alayım sende para varsa sen benden 16m e alırsın onu bende senden 20ye koyabilirsen 720s spider ı alırım (20ye koyamasanda sıkıntı yok başka arabaları ederinden fazlaya alır tamamlarım parayı) hem bendeki speedtail de gitmez :D
hocam cr ne kadar var hiç hatırlamıyorum delux ve vip var hızlı kasılıyor da en son biraz harcamıştım ne kadar kaldı bilmiyorum

Top Bottom