Forza Horizon 4 online oynanmıyor?

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,343
Eleyici mod ve diğer online modlar kilitli, "Bu özellik, Xbox Live ebeveyn denetimi ayarlarınız gereğince engellenmiştir." yazıyor. Nasıl halledebilirim bunu?

Eleyici mod ve diğer online modlar kilitli, "Bu özellik, Xbox Live ebeveyn denetimi ayarlarınız gereğince engellenmiştir." yazıyor. Nasıl halledebilirim bunu?
zamanında banada olmuştu wifi ve xbox için ayar yapman lazım youtubeye forza horizon 4 online olmuyor yaz nasıl yapıldıgını unuttum

Çözdüm, bilmeyenler için anlatıyorum:

1- "account.xbox.com" sitesine girip oyunda kullandığınız hesabınızda oturum açın.
2- Sağ üstten profilinize basın ve "Xbox Profile" yazan mavi yere tıklayın.
3- Çıkan ekranda "Privacy Settings" yazan yere tıklayın.
4- Yönlendirdiği sayfada parolanızı girin, karşınıza beyaz bir sayfa gelmiş olması lazım.
5- Hemen profil fotoğrafınızın ve isminizin altında yer alan üç adet sekme olacak: Privacy, Xbox One/Windows 10 Online Safety ve Xbox 360 Online Safety.
6- Her sekmedeki seçenekleri "allow" ve "everyone" olarak değiştirin. Ancak üçüncü sekmedeki ( Xbox 360 Online Safety) "Programming" seçeneğini "Standart" olarak seçin.
7- En aşağıdaki "Submit" yazısına tıklayın.

Hepsi bu kadar, oyundan çıkıp tekrar girdiğinizde düzelmiş olacaktır.

Microsoft ayarlarından ayile oluşturup yan hesabını ailenin büyüğü yapıp ana hesaptan aileye katılıp yan hesaptan ana hesaba yetki falan vermelisin 2 gün uğraştım

Xbox/Microsoft hesabının yaşını 18 den büyük yapman lazım.

Microsoft ayarlarından ayile oluşturup yan hesabını ailenin büyüğü yapıp ana hesaptan aileye katılıp yan hesaptan ana hesaba yetki falan vermelisin 2 gün uğraştım
Yukarıda yaptığım şeyleri yapın, uğraşmadan hallolur.

Geri