Yardım Forza horizon 4 oyun kilitleniyor

Kaporta Eray

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
534
Forza horizon 4 oynuyorum steam üzerinden mağazadan araç satın aldığımda bu ekranda takılı kalıyor. Kapatıp açıyorum oyunu aracı sür diyorum sürüyorum sonra araç değiştirdiğimde bu seferde araca bindiğim gibi kilitleniyor ne yapmam lazım ?
WhatsApp Image 2022-11-22 at 20.21.43.jpeg
WhatsApp Image 2022-11-22 at 20.21.46.jpeg

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bilen biri yardım ederse gerçekten makbule geçer oynayamıyorum :D

Herkeste olmaya başlamış galiba son 2 haftada eski driveri nvdia üzerinden nasıl yükleyeceğim ?
resim_2022-11-22_203209288.png

Hala aynı yardım aga :/

Dün DDU İle tüm driverleri kaldırıp son driveri tekrar kurdum ve hala aynı sorunu yaşıyorum.

Oyunun incelemelerinde böyle yorumlarla karşılaştım ilk arkadaşın bahsettiği sürüme nasıl geçeceğim ?
g4.PNG

Son düzenleme:
DDU ile Driver'ı kaldırıp eski sürüm driver'ı indir ve yükle.

Orada son sürüm olur. Sen internetten manuel olarak indir nvidianın sitesinden ya da programda varmı bilmiyorum pc yanımda değil sürüm seçebiliyorsan programdanda indirebilirsin.

Orada son sürüm olur. Sen internetten manuel olarak indir nvidianın sitesinden ya da programda varmı bilmiyorum pc yanımda değil sürüm seçebiliyorsan programdanda indirebilirsin.
Programdan sürüm seçemiyorum sadece güncel sürümü karşıma çıkarıyor müsaitsen 522.25 sürümünü indirebileceğim linki atar mısın bulamadım.

Programdan sürüm seçemiyorum sadece güncel sürümü karşıma çıkarıyor müsaitsen 522.25 sürümünü indirebileceğim linki atar mısın bulamadım.
Hocam 516.94 kullanıyorum onuda yükleyebilirsin yeni surumlerde zaten sorun var

Geri