Neler Yeni

Forza horizon 4 PC sürümü Xbox kol sorunu

furkan98

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Furkan PALA
Xbox kolum forza horizonda saçmalıyor gaza basınca gidiyor fakat sağa sola dönmeye çalıştığım da ok yön tuşlarındaki komutu algılıyor yardımcı olur musunuz ?

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
599
İsim
Murat Cemal
Xbox kolum forza horizonda saçmalıyor gaza basınca gidiyor fakat sağa sola dönmeye çalıştığım da ok yön tuşlarındaki komutu algılıyor yardımcı olur musunuz ?
ölü nokta testi yapın,
sonuna kadar sürüklüyorsanız normal hocam

furkan98

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Furkan PALA
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-04-03 171304.png
    Ekran görüntüsü 2024-04-03 171304.png
    43.8 KB · Hit: 34

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
599
İsim
Murat Cemal
Değerler iyi, kol sana yabancı gelmiş😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hassasiyeti ve ölü nokta ayarını yapman lazim ayarlardan ölü nokta ayarını orda çıkan değer gibi gir

furkan98

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Furkan PALA
Değerler iyi, kol sana yabancı gelmiş😂

Hassasiyeti ve ölü nokta ayarını yapman lazim ayarlardan ölü nokta ayarını orda çıkan değer gibi gir
😂 Hocam kolu 1 yıldan beri kullanıyorum yabancısı değilim. kol bu gün garip davranmaya başladı klavye ve fare gibi tepkiler vermeye başladı

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
599
İsim
Murat Cemal
😂 Hocam kolu 1 yıldan beri kullanıyorum yabancısı değilim. kol bu gün garip davranmaya başladı klavye ve fare gibi tepkiler vermeye başladı
Geçen indirimdeydi yeni aldın zannettim kusra bakmayın, kontrolcü ayarlarını sıfırlamayı deneyin

Oyun kaynaklı hata olması muhtemel, save'i kayıt noktasından kurtarıp 0'dan oturum açmayı deneyin

furkan98

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Furkan PALA
Geçen indirimdeydi yeni aldın zannettim kusra bakmayın, kontrolcü ayarlarını sıfırlamayı deneyin

Oyun kaynaklı hata olması muhtemel, save'i kayıt noktasından kurtarıp 0'dan oturum açmayı deneyin
Çözdüm teşekkür ederim sorun steam ayarlarından kontrolcü sekmesinden kontrolcü girdisini kapatınca düzeldi 😂

Top Bottom