alırsın ama tavsiyem hoşgeldin paketini alman oda 7 tl içinde lamborghini falan var o bayağa hızlı gelişmeni sağlıyor.beyler param standart sürümüne yetiyor valla alsam zevk alırmıyım, tek oynayacağım bir sorumda şu, standart sürümünü alırsam oyundaki tüm arabaları gine kullanabilirmiyim yani kilitli olup açma gibi ?
welcome pack mi 4.50tl olan ?alırsın ama tavsiyem hoşgeldin paketini alman oda 7 TL içinde lamborghini falan var o bayağa hızlı gelişmeni sağlıyor.
Sadece araba sürüşünden alırsın. Yeni araçlar ve haritalardan faydalanman lazım.beyler param standart sürümüne yetiyor valla alsam zevk alırmıyım, tek oynayacağım bir sorumda şu, standart sürümünü alırsam oyundaki tüm arabaları gine kullanabilirmiyim yani kilitli olup açma gibi ?
kanka hopiden 50tl lik kod yaptım üstünü kendi kartımdan tamamlıycam vallaArada pek fark yok almışken böyle bir indirimde Ultimate alın bence.
Paranız yoksa Hopi uygulamasından 2 kişi davet edince 10 TL steam kodu veriyor. Ben dün 8 kişiye yaptım farklı telefonlardan bugun 40 TL geldi. 49 TL bakiyem oldu. Ultimate alacagım.
standart alırsam onlardan faydalanamıyormuyum ?Sadece araba sürüşünden alırsın. Yeni araçlar ve haritalardan faydalanman lazım.
Bende bugun daha yapabilirsem yapacagım, ne zaman biter kampanya acaba.kanka hopiden 50tl lik kod yaptım üstünü kendi kartımdan tamamlıycam valla
Mesaj otomatik birleştirildi:
standart alırsam onlardan faydalanamıyormuyum ?
bu arada şu nedirBende bugun daha yapabilirsem yapacagım, ne zaman biter kampanya acaba.
bence steam'den Ultimate edition alın. ekstra 2 harita, DLC'ler, ve 100 kadar araba veriyor ve içlerinde oyunun en hızlılarından biri olan Agera RS var. üstelik Ultimate edition'da belli tarihlere özel verilmiş arabalar var. (2018 de her hafta araç veriliyordu ve bunları almak için 1 hafta süren vardı. ultimate edition ile şu anda bu araçların hepsini bedavaya alabiliyorsun.)beyler param standart sürümüne yetiyor valla alsam zevk alırmıyım, tek oynayacağım bir sorumda şu, standart sürümünü alırsam oyundaki tüm arabaları gine kullanabilirmiyim yani kilitli olup açma gibi ?
Ocam eğer steame yatırmadıysanız parayı ben 65tl ye satıyorum ultimate edition'u boşa fazla para vermeyinbeyler param standart sürümüne yetiyor valla alsam zevk alırmıyım, tek oynayacağım bir sorumda şu, standart sürümünü alırsam oyundaki tüm arabaları gine kullanabilirmiyim yani kilitli olup açma gibi ?
Sonradan pişman olursun. Ultimate al. Yoksa hiç alma.beyler param standart sürümüne yetiyor valla alsam zevk alırmıyım, tek oynayacağım bir sorumda şu, standart sürümünü alırsam oyundaki tüm arabaları gine kullanabilirmiyim yani kilitli olup açma gibi ?