Neler Yeni

Yardım Forza Horizon 4 Steam Açılmıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Arda Şahmaroğlu
Merhaba arkadaşlar. Geçen günlerde Steam'e çıktıktan sonra indirimdeyken alıp indirdiğim fakat hangi yöntemleri uyguladıysam uygulayayım oyun bir yerden sonra sürekli kendi kendine kapanıyor. Görüntü ayarlarını yapma kısmına girebiliyorum, yani oyun aslında teknik olarak açılıyor. Fakat oyna tuşuna bastığımda ekrana gelen Xbox kontrolcüsü ekranındayken sağ altta dönen tekerlek bir süre sonra donuyor ve oyun hiçbir hata iletisi vermeden aniden kapanıyor. Çözüm kısımlarını okuduğumda ismimde Türkçe karakter yüzünden olmuyor denen yöntemi de denememe rağmen oyunda bir türlü ilerleyemiyorum. Sorunun çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

Evren avcı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,291
İsim
Evren avcı
aynı şekilde aynı yerde bendede oyundan atıyordu ben format atmakla çözdüm sorunu.

NecroPunch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Ali Paşa Yıldırım
Merhaba arkadaşlar. Geçen günlerde Steam'e çıktıktan sonra indirimdeyken alıp indirdiğim fakat hangi yöntemleri uyguladıysam uygulayayım oyun bir yerden sonra sürekli kendi kendine kapanıyor. Görüntü ayarlarını yapma kısmına girebiliyorum, yani oyun aslında teknik olarak açılıyor. Fakat oyna tuşuna bastığımda ekrana gelen Xbox kontrolcüsü ekranındayken sağ altta dönen tekerlek bir süre sonra donuyor ve oyun hiçbir hata iletisi vermeden aniden kapanıyor. Çözüm kısımlarını okuduğumda ismimde Türkçe karakter yüzünden olmuyor denen yöntemi de denememe rağmen oyunda bir türlü ilerleyemiyorum. Sorunun çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.
windows da yeni bir hesap aç ondan gir bende de oluyordu o hata

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Arda Şahmaroğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

dost ayran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
babamrb
windows surumuyle alakalı olabilir guncel degilse guncelle

DOM!N!Q

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yağız Keleş
bendede aynı sıkıntı vardı forza fix ile düzeldi düzgün kullandığına emin misin ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Arda Şahmaroğlu
bendede aynı sıkıntı vardı forza fix ile düzeldi düzgün kullandığına emin misin ?
Yeniden deneyeyim o zaman forza fix'i eğer düzelirse buraya geri yazarım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Denedim, sonuç değişmiyor. Temiz kurulum deneyeceğim. O da fayda etmezse 120 dakikayı geçmeden iade edeceğim

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Arda Şahmaroğlu
Güncelleme: oyunu silip bir daha yükledim dün gece. Nuh diyor peygamber demiyor. Yeni bir güncelleme çıkarmaya da niyetleri yok gibi. Ben oyunu iade ediyorum arkadaşlar. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Top Bottom