aslında evet, dediğiniz mantıklı. epicten rdr2 metro exodus gold ve horizon zero down alcam toplam 200tlye. önerileriniz nelerdir extra 50tl bütçe için, witcher 3 var valvein bir sürü oyunu var left 4 dead 2 ve 1 var vs.Madem şu anda pc niz yok ve oynayamayacaksınız, bütçeyi forza 4 ult yerine başka bir şey için harcayın. Yani sonuçta pc niz olunca Gamepass ile Forza 5 oynayacaksınız.
PC'm var forza 5 kaldıracak ama 4 oynuyorum çünkü 5 çok pahalı.Madem şu anda pc niz yok ve oynayamayacaksınız, bütçeyi forza 4 ult yerine başka bir şey için harcayın. Yani sonuçta pc niz olunca Gamepass ile Forza 5 oynayacaksınız.
50 TL ye düşünmeden al.pc yok maalesef ama umarım 5 6 ay içinde olacak. 3060 kart alcam ama forza 5 daha çok yeni çıktı. gamepass alır oynarım daha mantıklı 300 TL vermekten. forza 4 Ultimate tüm dlcler veriliyorsa 50tlye değerdir, değil mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
tamam, teşekkür ederim
50 TL ye 17 TL daha ekleyin. Assassin's Creed Odyssey Gold alın Epic'ten.aslında evet, dediğiniz mantıklı. epicten rdr2 metro exodus gold ve horizon zero down alcam toplam 200tlye. önerileriniz nelerdir extra 50tl bütçe için, witcher 3 var valvein bir sürü oyunu var left 4 dead 2 ve 1 var vs.
assassins creed serisi hep devam oyunları değil mi? ben bu yüzden pek sıcak bakamıyorum onlara50 TL ye 17 TL daha ekleyin. Assassin's Creed Odyssey Gold alın Epic'ten.
Devam derken şöyle günümüzün geçtiği zamanlar bağlantılı. Yani anibusin içine girip zamanda yolculuk sahneleri bağlantılı ki onlarda önemli değil. Odyssey farklı Valhalla farklı.assassins creed serisi hep devam oyunları değil mi? ben bu yüzden pek sıcak bakamıyorum onlara
teşekkürlerDevam derken şöyle günümüzün geçtiği zamanlar bağlantılı. Yani anibusin içine girip zamanda yolculuk sahneleri bağlantılı ki onlarda önemli değil. Odyssey farklı Valhalla farklı.
Oyun 23 lira fakat gold versiyonu 67 lira. Sordum buradan. Gold a değer dediler.
Onun dışında Hitman 3 40 lira. Exodus 28 lira.
Steam'de Bioshock collection 4 oyun 16 lira falan.