Neler Yeni

🔥İndirim Forza horizon 5 300 Tl!

Bor4

80+ Bronze

erexnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Yiğit Eren
Ben hep oynayacağım oyunu alıyorum ve bunuda seviyorum. Game pass ile oynayınca benim değilmiş emanetmis gibi hissediyorum.
küfür etmişim gibi hala bu konu hakkında konuşuyorsunuz. ben sizin koleksiyon yapmanızı destekliyorum game pass almanızı değil

• Hahaha
Reaksiyonlar: Bor4

Bor4

80+ Bronze
Ben hep oynayacağım oyunu alıyorum ve bunuda seviyorum. Game pass ile oynayınca benim değilmiş emanetmis gibi hissediyorum.
aynısını yaşıyorum gamepassten aldığım oyun zevkte vermiyor sonuçta emanet oyun hissi alıyorum

erexnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Yiğit Eren
ü

üstte senin kadar fan görmedim filan diyorsun durduk yere
anlamadığın bir şey varsa söyle ben koleksiyon yapmanı desteklemiyorum dedim ona laf ettin destekliyorum dedim ona laf ettin peki ne dememi bekliyorsun zaten fan olsam herşeyi xboxdan alırım ama ben çoğu şeyi steamdan aldım zaten neyin kafası

• Hahaha

Bor4

80+ Bronze
küfür etmişim gibi hala bu konu hakkında konuşuyorsunuz. ben sizin koleksiyon yapmanızı destekliyorum game pass almanızı değil
sana laf söylemedik arkadaş fikrini belirtmiş bende ona yorum yaptım
Mesaj otomatik birleştirildi:

anlamadığın bir şey varsa söyle ben koleksiyon yapmanı desteklemiyorum dedim ona laf ettin destekliyorum dedim ona laf ettin peki ne dememi bekliyorsun zaten fan olsam herşeyi xboxdan alırım ama ben çoğu şeyi steamdan aldım zaten neyin kafası
git yat uyu kanki dinlenmen şart yorulmuşsun

erexnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Yiğit Eren
sana laf söylemedik arkadaş fikrini belirtmiş bende ona yorum yaptım

git yat uyu kanki dinlenmen şart yorulmuşsun
bana laf söylemediyseniz beni cevaplamayın

ilk baştan emanetmiş gibi hissediyorum deseydin belki hiç tartışmayacaktık

Bor4

80+ Bronze
bana laf söylemediyseniz beni cevaplamayın

ilk baştan emanetmiş gibi hissediyorum deseydin belki hiç tartışmayacaktık
ben sana yazmayı bıraktım sen hala yazıyorsun işin gücün yokmu senin ?

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ

Bor4

80+ Bronze

Senerr

80+ Bronze
arkadaslar ucube ucube kavga etmeyin lütfen
Türkiye'de oyunculara enflasyon+doların artması sonrası bir haller geldi (içinde bende varım). Steam'ın minimum oyun tutarını değiştirmesinden ve dolar kurunu değiştirmesinden bahsetmek bile istemiyorum. :kekw:
Arkadaşlar artık oyun satın alırken ucuzluk ve pahalılık algımı kaybettim. 2 yıl önce Gta 5'e 120 tl diye pahalı derdim, şimdi 299 TL mesela Forza 5 ucuz gibi geliyor çünkü Baldurs Gate 3 gibi oyunların 800TL+ olduğunu görüyorum. Bu oyun ve teknoloji sektörü kadar başka bir sektöre böyle bir şey bence olmamıştır.

Artık oyun oynama hobimden vaz geçmeye çalışıyorum, eskisi kadar ucuz bir hobi değil artık. :F:

Son düzenleme:
  • Beğen
Top Bottom