- Konu Sahibi Konu Sahibi
bence standart iyi kendin kasıp açıyorsun hemen hazır olmuyorBir de standart sürüm, standart sürüm Forza'yı hiç sevmem. Gerçi Steam'dan ultimate alınca da 500 TL ödüyorsun galiba.
Almışken bir premium almak lazım.
bence standart iyi kendin kasıp açıyorsun hemen hazır olmuyorBir de standart sürüm, standart sürüm Forza'yı hiç sevmem. Gerçi Steam'dan ultimate alınca da 500 TL ödüyorsun galiba.
Almışken bir premium almak lazım.
VIP üyeliğin baya avantajı olması lazım ama diğerleri öyle. Bu arada hazine haritası'nı nasıl kasıp açıyorsun ?bence standart iyi kendin kasıp açıyorsun hemen hazır olmuyor
Patentli cümle değil sonuçta hocam yapabilirsin, O sözde çok gönderme var ondan yazdım.Profil mesajınızı çok iyi yeni fark ettim.
Çalabilir miyim ?
Yazıyı nereye koyacağımı bulursam olacak.Patentli cümle değil sonuçta hocam yapabilirsin, O sözde çok gönderme var ondan yazdım.
Teşekkür ederim.
Durumun yoksa bunu yazıyorsan okey. Durumun ola ola bilerek bu şekilde oynuyorsan vay haline.Korsan oynamak Gamepassden daha iyi hocam kendi fikrim tabi
Neyini sevmiyorsun ne garip fikirleriniz var steam hesabı da senin gamepass hesabı da senin gamepass hesabında her şey ücretsiz bi şekilde senin tek fark buBen gamepass sevmiyorum hocam alıp kullanana lafım yok
Başkalarının fikirlerine saygı duy;Korsan oynamak Gamepassden daha iyi hocam kendi fikrim tabi
ben sıkı forzacı değilim onlineda eğlenmek ve araçlarla serbest gezmek için aldım sen sıkı forzacıysan ultinate alVIP üyeliğin baya avantajı olması lazım ama diğerleri öyle. Bu arada hazine haritası'nı nasıl kasıp açıyorsun ?
ben sana bir şey demedim sen niye bana karışıyorsun para benim seçim benimNeyini sevmiyorsun ne garip fikirleriniz var steam hesabı da senin gamepass hesabı da senin gamepass hesabında her şey ücretsiz bi şekilde senin tek fark bu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Başkalarının fikirlerine saygı duy;
Başkalarının fikirleri:
Tek ben haklı değişmişim arkadaş haklıben sıkı forzacı değilim onlineda eğlenmek ve araçlarla serbest gezmek için aldım sen sıkı forzacıysan ultinate al
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben sana bir şey demedim sen niye bana karışıyorsun para benim seçim benim
aldım şimdide motorsportu beklemedeyimŞuan iyi fiyatta sayılır yarın oburgun zam yeme ihtimali var bence alınır bende aldım eleyici mod ve serbest takılma çok iyi gibi