Forza Horizon 5 Dosya Konumuna Erişememek

Reaksiyon skoru
26
Arkadaşlar 3 gün önce bilgisayarımın D diskine 110gb FH5 indirdim.Fakat işletim sisteminin olduğu C diskine format atmak zorunda kaldım.Xbox'a yeniden girdiğimde oyunu görmedi ver 'YÜKLE' yazısı çıktı.
Steam'de olsa dosya konumuna girer,siler ve tekrar yüklerdim.Windows App'a girmeye çalışınca 'Yönetici İzni' verdiğim halde giremiyorum.
Umarım hatayı anlamışsınızdır.100GB D diskine indirdim,şimdi birdaha 100GB indirmemi istiyor.Beni Acayip tilt etti,ne yapmalıyım ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

XBOX Game Pass'den indirdim bu arada

Arkadaşlar 3 gün önce bilgisayarımın D diskine 110gb FH5 indirdim.Fakat işletim sisteminin olduğu C diskine format atmak zorunda kaldım.Xbox'a yeniden girdiğimde oyunu görmedi ver 'YÜKLE' yazısı çıktı.
Steam'de olsa dosya konumuna girer,siler ve tekrar yüklerdim.Windows App'a girmeye çalışınca 'Yönetici İzni' verdiğim halde giremiyorum.
Umarım hatayı anlamışsınızdır.100GB D diskine indirdim,şimdi birdaha 100GB indirmemi istiyor.Beni Acayip tilt etti,ne yapmalıyım ?

XBOX Game Pass'den indirdim bu arada
Xbox oyunların dosya konunlarına erişim izni koyuyor başka bir yöntem bulmalısınız

Tekrar indirmek en etkili yöntem olacaktır.

Hortlatmak istemek= Konu kapattırmak :)
1686737172788.png

Bu konuyu bir daha hortlatmak istiyorum. 2021'de açmıştım fakat 2 yıl geçti benim D diskinde hala forza 5 duruyor şaka gibi. HELP !

Son düzenleme:
Bu yöntem deneyebilirsin
1686743184757.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,706
Üyeler
185,790
Son üye
reis3535