Neler Yeni

Forza Horizon 5 hatasız Crash

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar oyunda fps drop veya Stuttering yok çok akıcı her şey extreme + 8x Msaa oynuyorum dlss fg kapalı 120-130 fps. Fakat aniden hata vermeden 2 saniye donup kapandı oyun anlamadım neden. İlk defa yüklemiştim şimdi 2. Defa deniyorum. Yaygın bir problem midir?

EDIT: RT ayarını Extreme'den High olarak değiştirdim ve MSI Afterburner kapattım. Bir süre test edeceğim ve güncelleme yapacagım.

Son düzenleme:

Palo DAYI 👑

80+ Gold
yaygın bır hata degıl 450 saatım var boyke bisey yaşamadım şimdiye dek

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yaygın bır hata degıl 450 saatım var boyke bisey yaşamadım şimdiye dek
Hangi Windows sürümünü kullanıyorsunuz hocam? Ayarlarınız nedir? Msı afterburner ve diğer parti uygulamalar arkada açık mı? İcue Razer synapse msi-asus uyg. Gibi. GPU donanım hızlandırma ayarı açık mı Windowsta. Sorunu tekrar yaşarsam anlamamda yardımcı olabilir

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Hangi Windows sürümünü kullanıyorsunuz hocam? Ayarlarınız nedir? Msı afterburner ve diğer parti uygulamalar arkada açık mı? İcue Razer synapse msi-asus uyg. Gibi. GPU donanım hızlandırma ayarı açık mı Windowsta. Sorunu tekrar yaşarsam anlamamda yardımcı olabilir
Afterburnerle alakalı olduğunu sanmam win10 son sürümde suan evde değilim bakamiyorum

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Afterburnerle alakalı olduğunu sanmam win10 son sürümde suan evde değilim bakamiyorum
Hocam reditte falan çok araştırdım o yüzden soruyorum bunları. w11 kullanıyorum ben w11de sorun yaşayan olmuş Ray Tracing ayarını extreme ve ultrada kullananlar yaşamış ve high olarak değiştirmişler. Aynı şekilde msi afterburnerin da direkt crash yaptırabileceğini söyleyenlerde vardı. Elimizde ne varsa kullanmak gerek :) Teşekkür ediyorum

Top Bottom