Neler Yeni

Yardım Forza Horizon 5 Müzayededen araç satın almanın dezavantajı var mı ?

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
941
İsim
Buğra
ya biraz garip açıkçası bugatti sıfırı 1.500.000 cr ama müzayedede 400.000cr ye satılıyor bunun dezavantajı var mı yoksa çok iyi açıkçası bilen kişiler yazarsa sevinirim

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
941
İsim
Buğra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Müzayedenin herhangi bir dezavantajı yok. Sadece çarktan ya da görevlerden/etkinliklerden gelen arabaları satıyor oyuncular. Başkaları da görev/etkinlik ile uğraşmak ya da oyunun kendi sattığı yerden 2 katı fiyatına almak yerine müzayededen daha uyguna ve kolaya alıyorlar. Hatta bazen modifiyeli ve desenli araçları müzayedeye koyuyorlar, onları alınca da modifiye derdi falan kalmıyor, mis gibi oluyor.

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
941
İsim
Buğra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Müzayedenin herhangi bir dezavantajı yok. Sadece çarktan ya da görevlerden/etkinliklerden gelen arabaları satıyor oyuncular. Başkaları da görev/etkinlik ile uğraşmak ya da oyunun kendi sattığı yerden 2 katı fiyatına almak yerine müzayededen daha uyguna ve kolaya alıyorlar. Hatta bazen modifiyeli ve desenli araçları müzayedeye koyuyorlar, onları alınca da modifiye derdi falan kalmıyor, mis gibi oluyor.
çok sağolun hocam

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
ya biraz garip açıkçası bugatti sıfırı 1.500.000 cr ama müzayedede 400.000cr ye satılıyor bunun dezavantajı var mı yoksa çok iyi açıkçası bilen kişiler yazarsa sevinirim
o oyunu 2 haftada bitirdim gibi herşeyim var

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok