fix dosyaları mevcutmuş deniyebilirsinOyunu microsoft store dan aldım bazen arabayı sürerken bazende modifiye kısmından atıyor genelde modifiye yaparken aniden kapanıyor herhangi bir hata vermeden çözümü var mı ?
Microsoft oyunlarına dosya müdahalesi yapılmıyorfix dosyaları mevcutmuş deniyebilirsin
Fix cmd si var ama işe yaramıyorfix dosyaları mevcutmuş deniyebilirsin
gamepassmi ?Microsoft oyunlarına dosya müdahalesi yapılmıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fix cmd si var ama işe yaramıyor
Forza Horizon 4'te .bat dosyası ayarlayarak çözülüyordu bu durumOyunu microsoft store dan aldım bazen arabayı sürerken bazende modifiye kısmından atıyor genelde modifiye yaparken aniden kapanıyor herhangi bir hata vermeden çözümü var mı ?
Link atarmısınfix 2 dosyası yayınlanmış geçen bi forumda link bırakılmıştı sonraz adam indirince düzelmiş ve gamepass te işe yaramıyormuş
İşe yaramadı denedimForza Horizon 4'te .bat dosyası ayarlayarak çözülüyordu bu durum
Onu denedim bi komut çalıştırarak windows u kapatıp sadece forza çalışıyor onu da denedim atma devam ettiForza Horizon 5'i Windows 10 / Windows 11 ayarları ile sıfırlayın Xbox Game Pass lisansları da dahil olmak üzere Microsoft Store üzerinden Forza Horizon 5'i indirenler, oyunu PC ayarlarından "sıfırlayarak" da başarıya ulaşabilirler. Windows 10 ve Windows 11, entegre pazar yerlerinden indirilen uygulamaları sıfırlama özelliğine sahiptir ve bu, bazı bilgisayar senaryolarında potansiyel olarak çökmeleri azaltır. Aşağıdaki adımlar, başlatma sırasında çökme durumunda Forza Horizon 5 kurulumunuzu sıfırlayacaktır. Windows 10 / Windows 11 PC'nizde Ayarlar uygulamasını açın. Uygulamalar kutucuğunu seçin. Uygulamalar ve özellikler sekmesine gidin. Yüklü uygulamalar listesinden Forza Horizon 5'i bulun. Forza Horizon 5'e tıklayın. Gelişmiş seçenekleri seçin. Sıfırlama alt başlığına gidin. Sıfırla kutucuğunu seçin. Uygulamayı sıfırlamak için Sıfırla'yı seçin. Sıfırlamanın çökme sıklığını azaltıp azaltmadığını test etmek için artık Forza Horizon 5'i açabilirsiniz.
böyle bi şey yayınlamışlar son olarak fix v2 ye bakıyorum
Bunu ben de yaşadım bulan yok mu halaOyunu microsoft store dan aldım bazen arabayı sürerken bazende modifiye kısmından atıyor genelde modifiye yaparken aniden kapanıyor herhangi bir hata vermeden çözümü var mı ?
Ray traycing i kapatın sorun çözülüyorBunu ben de yaşadım bulan yok mu hala