Neler Yeni

Yardım Forza Horizon 5 Oyundan Atma Sorunu

WESTChain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Buğra
Oyunu microsoft store dan aldım bazen arabayı sürerken bazende modifiye kısmından atıyor genelde modifiye yaparken aniden kapanıyor herhangi bir hata vermeden çözümü var mı ?

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
Oyunu microsoft store dan aldım bazen arabayı sürerken bazende modifiye kısmından atıyor genelde modifiye yaparken aniden kapanıyor herhangi bir hata vermeden çözümü var mı ?
fix dosyaları mevcutmuş deniyebilirsin

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,359
İsim
Arda Gezer
Forza Horizon 4'te .bat dosyası ayarlayarak çözülüyordu bu durum

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Utku Kağan Tuncel
fix 2 dosyası yayınlanmış geçen bi forumda link bırakılmıştı sonraz adam indirince düzelmiş ve gamepass te işe yaramıyormuş

WESTChain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Buğra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Utku Kağan Tuncel
Forza Horizon 5'i Windows 10 / Windows 11 ayarları ile sıfırlayın Xbox Game Pass lisansları da dahil olmak üzere Microsoft Store üzerinden Forza Horizon 5'i indirenler, oyunu PC ayarlarından "sıfırlayarak" da başarıya ulaşabilirler. Windows 10 ve Windows 11, entegre pazar yerlerinden indirilen uygulamaları sıfırlama özelliğine sahiptir ve bu, bazı bilgisayar senaryolarında potansiyel olarak çökmeleri azaltır. Aşağıdaki adımlar, başlatma sırasında çökme durumunda Forza Horizon 5 kurulumunuzu sıfırlayacaktır. Windows 10 / Windows 11 PC'nizde Ayarlar uygulamasını açın. Uygulamalar kutucuğunu seçin. Uygulamalar ve özellikler sekmesine gidin. Yüklü uygulamalar listesinden Forza Horizon 5'i bulun. Forza Horizon 5'e tıklayın. Gelişmiş seçenekleri seçin. Sıfırlama alt başlığına gidin. Sıfırla kutucuğunu seçin. Uygulamayı sıfırlamak için Sıfırla'yı seçin. Sıfırlamanın çökme sıklığını azaltıp azaltmadığını test etmek için artık Forza Horizon 5'i açabilirsiniz.
böyle bi şey yayınlamışlar son olarak fix v2 ye bakıyorum

WESTChain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Buğra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Forza Horizon 5'i Windows 10 / Windows 11 ayarları ile sıfırlayın Xbox Game Pass lisansları da dahil olmak üzere Microsoft Store üzerinden Forza Horizon 5'i indirenler, oyunu PC ayarlarından "sıfırlayarak" da başarıya ulaşabilirler. Windows 10 ve Windows 11, entegre pazar yerlerinden indirilen uygulamaları sıfırlama özelliğine sahiptir ve bu, bazı bilgisayar senaryolarında potansiyel olarak çökmeleri azaltır. Aşağıdaki adımlar, başlatma sırasında çökme durumunda Forza Horizon 5 kurulumunuzu sıfırlayacaktır. Windows 10 / Windows 11 PC'nizde Ayarlar uygulamasını açın. Uygulamalar kutucuğunu seçin. Uygulamalar ve özellikler sekmesine gidin. Yüklü uygulamalar listesinden Forza Horizon 5'i bulun. Forza Horizon 5'e tıklayın. Gelişmiş seçenekleri seçin. Sıfırlama alt başlığına gidin. Sıfırla kutucuğunu seçin. Uygulamayı sıfırlamak için Sıfırla'yı seçin. Sıfırlamanın çökme sıklığını azaltıp azaltmadığını test etmek için artık Forza Horizon 5'i açabilirsiniz.
böyle bi şey yayınlamışlar son olarak fix v2 ye bakıyorum
Onu denedim bi komut çalıştırarak windows u kapatıp sadece forza çalışıyor onu da denedim atma devam etti

LincolN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Taha mehmet gökdiken
Bunu ben de yaşadım bulan yok mu hala

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,295
Üyeler
161,836
Son üye
Mertsy
Top Bottom