Forza horizon 5 steamde ne zaman indirime girer ?

MR_MORGAN

80+
Reaksiyon skoru
2
sonbahar indiriminde alamadım forza horizon 5 ne zaman indirime girebilir daha steamden almak istiyorum çok oynamak istiyorum kış indirimleri gelmeden girme ihtimali varmıdır premium edition almayı düşünüyorum 4 ü geçen sene bitirdim bu ay içinde yada öbür ay indirim olurmu acaba

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
sonbahar indiriminde alamadım forza horizon 5 ne zaman indirime girebilir daha steamden almak istiyorum çok oynamak istiyorum kış indirimleri gelmeden girme ihtimali varmıdır premium edition almayı düşünüyorum 4 ü geçen sene bitirdim bu ay içinde yada öbür ay indirim olurmu acaba
4 ün aynısı hocam bi farkı yok haberiniz olsun yılbaşı indirimlerinde girer sanırım.

ekim sonu cadılar bayramı var korku oyunları indirime giriyor ama bazı büyük oyunlar da indirime girebiliyor

Geri