yemezsiniz hocam forza 4 de yaptım hala ban yemedimoyunu yaklaşık 1 ay önce satın aldım. Oyunda para kasmak çok zordu ve uğraşamıyordum. Bir arkadaşımın önerisi ile hile açtım ve kendime 300-400 wheelspin verdim. Kısaca ban yer miyim? Yersem ne olur oyuna girebilir miyim?
İş işten geçmiş zaten, yersen de üstüne bi bardak soğuk su içersin.oyunu yaklaşık 1 ay önce satın aldım. Oyunda para kasmak çok zordu ve uğraşamıyordum. Bir arkadaşımın önerisi ile hile açtım ve kendime 300-400 wheelspin verdim. Kısaca ban yer miyim? Yersem ne olur oyuna girebilir miyim?
cheat engine ile niye yapmadın ban yersinoyunu yaklaşık 1 ay önce satın aldım. Oyunda para kasmak çok zordu ve uğraşamıyordum. Bir arkadaşımın önerisi ile hile açtım ve kendime 300-400 wheelspin verdim. Kısaca ban yer miyim? Yersem ne olur oyuna girebilir miyim?
fh4 de yaptım anti cheattan eser yok yasaklı araç satın aldım o şekilde 2048 e kadar ban yedim o kadar saçmaki xd fh5 içinde aynı durum olduğunu düşünüyorum yasaklı araçlar varmı bilmiyorum ama ban yemezsin rahat takıloyunu yaklaşık 1 ay önce satın aldım. Oyunda para kasmak çok zordu ve uğraşamıyordum. Bir arkadaşımın önerisi ile hile açtım ve kendime 300-400 wheelspin verdim. Kısaca ban yer miyim? Yersem ne olur oyuna girebilir miyim?
gta 5 içinde geçerli mi o? bi ara öyle bi hile yapmıştım ve ban yemedimcheat engine ile niye yapmadın ban yersin