Forza Horizon 5 FSR3 Frame Gen Mod Online ban sebebi mi?

Sanko

80+
Reaksiyon skoru
31
merhabalar bildiğiniz üzere RTX 20 ve 30 serisi ekran kartları için dlss 2 to fsr 3 frame generation modu çıktı fakat bazı oyunlarda online kullanınca ban sebebi oluyor zaten forza 5 dışında da dlss ve rt teknolojilerini destekleyen fazla oyun yok ben forza 5'e fsr 3 mod kursam online girsem ban yer miyim deneyen varsa lütfen bunu benimle paylaşsın (not: başka oyunda deneyen varsa o oyun içinde yazsın)

bişey olmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben warzoneda kullanıyorum 2 aydır hiçbişey olmadı

merhabalar bildiğiniz üzere RTX 20 ve 30 serisi ekran kartları için dlss 2 to fsr 3 frame generation modu çıktı fakat bazı oyunlarda online kullanınca ban sebebi oluyor zaten forza 5 dışında da dlss ve rt teknolojilerini destekleyen fazla oyun yok ben forza 5'e fsr 3 mod kursam online girsem ban yer miyim deneyen varsa lütfen bunu benimle paylaşsın (not: başka oyunda deneyen varsa o oyun içinde yazsın)
Online'ında kullanmazsan bir şey olmaz diye düşünüyorum ama net konuşamam. Risk almaya değmez diye düşünüyorum.

online oyunlarda önerilmiyor ve ban yiyen insanlar var, yani oyunda ban sistemi var mı bilmiyorum ama ne kadar kullanmazsan o kadar iyi
yani

Ah ulan aklıma forza horizon 4 te hwid ban yediğim geldi 😃

Geri