eyw kral ben gene de araştırayım bulursam yazarımben zamanında çok uğraştım ümitsizleştirmek istemem fakat çözüm yolu sanırım yok. Forza oyunları genel olarak direksiyon açısından bozuk özellikle forza 4. youtubedan birkaç videoda direksiyon hassasiyetiyle ilgili ayarlar vardı fakat tam çözüm değildi tabi araştırmaya devam edebilirsin.
çözümü illa vardır, burda bi cafede çok güzel direksiyon setli setuplar var hiç gecikme yokben zamanında çok uğraştım ümitsizleştirmek istemem fakat çözüm yolu sanırım yok. Forza oyunları genel olarak direksiyon açısından bozuk özellikle forza 4. youtubedan birkaç videoda direksiyon hassasiyetiyle ilgili ayarlar vardı fakat tam çözüm değildi tabi araştırmaya devam edebilirsin.
sagol dedigin yöntem ile düzelttim hafiften bi gecikme var ama steamden dolayı galibaDireksiyonun hassasiyetini arttırınca biraz düzelir. Önce "Prog" tuşuna bas, direksiyon üzerindeki ışık yanıp sönmeye başlayınca "D-Pad üst" tuşuna bas. Bu hassasiyeti arttıracak. Bunu yaptıktan sonra ayarlardan direksiyonun ölü bölge ayarlarıyla oynayarak biraz daha iyi hale getirebilirsin.
Alıntıyı görüntüle
Steam olabilir çünkü o oyunun Steam versiyonunda sıkıntılar vardı diye hatırlıyorum. Ayrıca direksiyon setiyle de alakalı olabilir.sagol dedigin yöntem ile düzelttim hafiften bi gecikme var ama steamden dolayı galiba