Maryo
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 14,545
Yani aşırı dikaktli bakmaz isen bu ayarlar öncekiyle aynı durur.Haklısınız hocam deneyeceğim oyun daha yeni açılıyor da reboot attım![]()
Yani aşırı dikaktli bakmaz isen bu ayarlar öncekiyle aynı durur.Haklısınız hocam deneyeceğim oyun daha yeni açılıyor da reboot attım![]()
Hocam Dikey optimizasyonu açtığım için gelişmiş kısmı kapandı ama teşekkürlerHocam gözümde grafik iyi olunca ne oluyor?
Değer mi daha az FPS almaya 60 FPS altına düşürmeyen ayarları yap MSAA 4 yap o ayarda 4 üstü gereksiz bence bi fark göremiyorum çoğu oyunda gölgeleri ultradan yükseğe çek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hayır 1050 Tİ 720p anca 30 fps açabiliyor şehir içinde ama bu 1080P 'de bunları veriyordu.
ben de eskiden 4gb 1050 laptopta oynuyordum. ayarları çok yükseltince 30fpslere düşüyordu ama akıcılık daha önemli oluyor.Haklısınız hocam deneyeceğim oyun daha yeni açılıyor da reboot attım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam Evden çıktım şimdi arkada dc falan açık 60 fps teşekkürler
Teşekkürler Tekrardan3. attığın fotoda en üstte. onu açık yap. dikey senkronizasyonu da aç, fpsi de 60a falan düşür. 144de kalmasının bir anlamı yok. bir de öyle dene. daha akıcı olacağına eminim.
Yeni AyarlarımEn yüksek ( Ekstrem ) ayarlarda ise sorun yok normal zaten Ekstrem ayarlarda oynamaya da gerek yok bence, ben Ultra'da oynuyorum bence sende öyle oyna 70 75FPS alırsın ortalama.