Forzayı direksiyon ile oynamanı pek tavsiye etmem çok zor oluyor bizim arkadaşta vardı direksiyona geçince oynayamıyordu zor oluyor forza kısaca kol ile daha iyiagalar direksiyon seti lazım belli bir bütçe yok aklımda ne kadar düşük olursa fiyat o kadar iyi olur eğer illa bütçe ver deseniz 600-700 TL 2. el de olur üstüne fiyat açısından daha iyi olur
Ben tam tersini düşünüyorum zor olsun sıkıntı yok maksat direksiyon zevkini yaşamakForzayı direksiyon ile oynamanı pek tavsiye etmem çok zor oluyor bizim arkadaşta vardı direksiyona geçince oynayamıyordu zor oluyor forza kısaca kol ile daha iyi
Ama yavaş sakin bir gezinti düşünüyorsan çok iyi oluyor direksiyon
Onun zevkini yaşamak başkaForzayı direksiyon ile oynamanı pek tavsiye etmem çok zor oluyor bizim arkadaşta vardı direksiyona geçince oynayamıyordu zor oluyor forza kısaca kol ile daha iyi
knk var mı önereceğinOnun zevkini yaşamak başka
Bilgim yok maalesefknk var mı önereceğin
hiç oynamadım ama direksiyon ile daha zevkli olur.Forzayı direksiyon ile oynamanı pek tavsiye etmem çok zor oluyor bizim arkadaşta vardı direksiyona geçince oynayamıyordu zor oluyor forza kısaca kol ile daha iyi
2.el olarakagalar direksiyon seti lazım belli bir bütçe yok aklımda ne kadar düşük olursa fiyat o kadar iyi olur eğer illa bütçe ver deseniz 600-700 TL 2. el de olur üstüne fiyat açısından daha iyi olur
Dostum olay zorluk değil direksiyonun zevki başka.Forzayı direksiyon ile oynamanı pek tavsiye etmem çok zor oluyor bizim arkadaşta vardı direksiyona geçince oynayamıyordu zor oluyor forza kısaca kol ile daha iyi