Forza Kadar İyi Oyun Önerisi

NFS Heat var mı bilmiyorum.
Heat çok pahalı ya rivals , payback veya normal nfs'den hangisini önerirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Neyse ironi yaptık ama NFS Heat den uzak dur leş gibi oyun. Önerim NFS oynayacaksan illa payback güzel biraz. The Crew 2 de fena değil
Herkes ironinizi anlamak zorunda değil gülücük veya ! Koyarsanız daha iyi olur.

Heat çok pahalı ya rivals , payback veya normal nfs'den hangisini önerirsin.

Herkes ironinizi anlamak zorunda değil gülücük veya ! Koyarsanız daha iyi olur.
Payback olabilir.

the crew 2 sahneler çok uzun yükleniyor maptan çıkıyım diyorum mesela 5,6 sn bekletiyo (mesela

F1 2020 var. Adından bilindiği üzere Formula oyunu. Online çok kanser olmakta. Dirty driver dolu. Adamı geçmek isteyince kanadını kırıyorlar. Eğlence var mı? Bence var.

Gt Sport önerebilirim ama çoğu yarış pistlerde geçiyor.

İndirimde payback , rivals ve need for speed var 60 TL gibi bir fiyata hepsi ingilizce ve ingilizcem çok iyi değil keyif alırmıyım sence ileride Crew 2 ye bakıcam 👍
İngilizcen gelişir işte:)

Ps4 tarafında forza kadar iyi oyun varmı dedim ama neyse.

Okuduğunu anlamiyormusun ?
Aslında okuduğunu anlamıyor musun değil ben de ilk okuyuşta öyle sandım çoğu kişi de öyledir.
Bazen güzel dilim Türkçe'de böyle şeyler olabiliyor. :)
Neyse ben de NFS: Payback yazacaktım, zaten yazmışlar. Oynamadım ama izlediğim kadarıyla Forza kadar iyi olmasa da Forza'ya benziyor.

Aslında okuduğunu anlamıyor musun değil ben de ilk okuyuşta öyle sandım çoğu kişi de öyledir.
Bazen güzel dilim Türkçe'de böyle şeyler olabiliyor. :)
Neyse ben de NFS: Payback yazacaktım, zaten yazmışlar. Oynamadım ama izlediğim kadarıyla Forza kadar iyi olmasa da Forza'ya benziyor.
Hocam Ps4 tarafinda forza kadar güzel yarış oyunu varmı dedim çokta anlaşılmayacak bir şey yok bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,532
Üyeler
189,856
Son üye
orixb
Geri