talhabkr
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,726
2025 şubatta oyunu aldım Forza 4te olduğu gibi cheat engine yapılabileceğini düşünerek cheat engine açtım fakat hile yapamadan oyun kapanıp hesabıma uyarı atıldı. Sonrasında oyunu bir süre oynayıp sildim. 11 ay sonra aralıkta tekrar indirip oyuna girdim (aynı hesap farklı pc ile). Oyuna girer girmez sistem yine otomatik ban attı çevrim içi özelliğim falan kapandı. 1 hafta bekleyip bir süre daha oynadım sonrasında tekrar bilgisayarımı değiştirdim ve bugün oyuna girdim. Bugünde yine aynı şekilde arkada 3. parti yazılım/hile/antivirüs olmamasına rağmen 10 gün daha ban yedim. Bilgisayarı yeniden başlatıp oyunu silip tekrar yükleyip yeni bir hesapla hikaye aşamalarını atladıktan sonra online girebildim fakat oyundan çıkıp girince yine ban yedim. Arka planda hiçbir program yazılım açık olmadığına eminim chrome steam g helper wallpaper engine warp dışında hiçbirşey açık değil. g helperden olsa benden başka herkes ban yerdi fakat böyle bir şey yaşayan kimseyi bulamadım. Ticket açıyorum fakat hile yaptığınız tespit edilmiştir falan filan diyor. 38 milyon param var bunuda müzayededen araba alıp satarak yaptım. benden başka bu sorunu yaşayan var mı ne yapmam lazım.