İkisi birbirine yakın bile değil. 617'nin switchleri çok yaya sesi yapıyor. Ak820Pro alacak bütçeniz varken 617 almak aptallık olur.küçük bi klavye istiyorum.aklımda redragon k617 var, ak820 pro önerdiler ama bilemedim niyese redragon k617 ye daha ısınığım yardımcı olursanız sevinirim.
ben %60 istiyorum galiba o redragonun kucuklugu cok hosuma gitti 820 pro büyük kalıyo yanında birazİkisi birbirine yakın bile değil. 617'nin switchleri çok yaya sesi yapıyor. Ak820Pro alacak bütçeniz varken 617 almak aptallık olur.
O halde rk61 veya z11/686 bakın. Daha sonradan switchleri değiştireceksiniz sorun olmayacaktır.ben %60 istiyorum galiba o redragonun kucuklugu cok hosuma gitti 820 pro büyük kalıyo yanında biraz
AK820 pro çokta kaba bir ürün değil. Bilgin olsun. Dur fotoğrafını yükleyeyim sana. Hesab edersin işte fotodan.ben %60 istiyorum galiba o redragonun kucuklugu cok hosuma gitti 820 pro büyük kalıyo yanında biraz
switchleri degistirmekle ugrascagimi sanmiyorum pekO halde rk61 veya z11/686 bakın. Daha sonradan switchleri değiştireceksiniz sorun olmayacaktır.
E yooso klavyeler Huano switch sonradan değişmene gerek yok. Uzn ömürlüdür.%60 ların görünüşü cok housuma gidiyo ve bence oyun icin daha iyi olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
switchleri degistirmekle ugrascagimi sanmiyorum pek
Kanka 3-5 santim fark eder max gidip %60 almanın anlamı yok hem f tuşlarıda yok. Sana kalmış.sizce ne yapmaliyim en cok gorunusu redragonun hosuma gidiyo ama bilemedim
sanırsam yok emin olmamakla birlikteak820 pro da rapid trigger var mi